1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 5ο Insurtech Conference! Παρών η Κυπριακή ασφαλιστική...

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 5ο Insurtech Conference! Παρών η Κυπριακή ασφαλιστική αγορά!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 5ο Insurtech Conference! Παρών η Κυπριακή ασφαλιστική αγορά!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 5ο Insurtech Conference των εκδόσεων BOUSSIAS που πραγματοποιήθηκε χθες διαδικτυακά.

Το συνέδριο που είχε θέμα «Customer-first Insurance – The tech-led Growth leap», στις τρεις του ενότητες κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που έδωσαν ακριβώς το περιβάλλον στο οποίο η ασφαλιστική βιομηχανία σε Ελλάδα και Κύπρο δραστηριοποιείτε σήμερα και διέγραψαν με επιτυχία τις προκλήσεις της επόμενης μέρας.

Το συνέδριο άνοιξε με ομιλία της Γενικής Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κα Μαργαρίτα Αντωνάκη. Η κα. Αντωνάκη ανάφερε ότι «το 5ο Insurtech Conference δίνει το στίγμα μιας υπαρκτής και σύγχρονος ραγδαίας εξελισσόμενης πραγματικότητας για τον ασφαλιστικό κλάδο διεθνώς» ενώ μεταξύ άλλον τόνισε «οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις καλούνται να ευθυγραμμιστούν με τις συνθήκες της νέας εποχής και να επανακαθορίσουν το λειτουργικό τους μοντέλο για να ανταποκριθούν και στις προσδοκίες των καταναλωτών αλλά και στις απαιτήσεις του ανταγωνισμού».

Το συνέδριο ήταν χωρισμένο σε τρεις ενότητες και συμμετείχαν πέραν των 40 ομιλητών οι οποίοι μοιράστηκαν με τους σύνεδρους πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες ως προς την χρήση της τεχνολογίας στον ασφαλιστικό τομέα.

Στην πρώτη ενότητα η οποία είχε σαν θέμα «Outlook of Insurance Landscape – Insurance Leaders’ perspectives» και περιλάμβανε ομιλίες από επαγγελματίες που εταιρείες τους δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη ενώ έκλεισε με ένα πάνελ συζήτησης όπου συμμετείχαν κορυφαία στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για νομικές υποθέσεις αυτοκινητιστικών ατυχημάτων ή δυστυχημάτων

Η δεύτερη ενότητα με θέμα «Customer-first Insurance: the quintessence of (sustainable) market growth» περιλάμβανε ομιλίες, one-to-one συζητήσεις και ένα πάνελ συζήτησης με στελέχη μεγάλων ασφαλιστικών οργανισμών της Ελλάδας των οποίων οι εταιρείες είναι στο προσκήνιο των τεχνολογικών αλλαγών.

Τέλος η Τρίτη και τελευταία ενότητα με τίτλο «Disruptive Technologies – Optimizing current models meeting future needs» καταπιάστηκε με την επόμενη μέρα, τα νέα μοντέλα και τις νέες προσεγγίσεις στον ασφαλιστικό κλάδο.

Στο τέλος της τρίτης ενότητα είχαμε και την παρουσία της Κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς* όπου κορυφαία στελέχη της βιομηχανίας ανάλυσαν πως η Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού περιγράφοντας ξεκάθαρα και τις προκλήσεις της βιομηχανίας για το μέλλον.

Το Cyprus Insurance News ήταν ο Media Sponsor του συνεδρίου.

* Περισσότερη ενημέρωση σχετικά με το πάνελ συζήτησης που αφορούσε της Κυπριακή αγορά θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.