1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Webinar του Insurance Insiders Club!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Webinar του Insurance Insiders Club!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Webinar του Insurance Insiders Club!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση των μελών του Insurance Insiders Club!

Στη συνάντηση αυτή τα μέλη του Insurance Insiders Club είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον Webinar από τη συνεργάτη της πλατφόρμας και Life & Business Coach Στέλλα Ζουλινάκη, σχετικά με τα διάφορα μοντέλα στοχοθεσίας που μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να εφαρμόσει όταν βάζει τους στόχους του έτσι ώστε να καταφέρει να φτάσει στην επιτυχία.

Με επίκεντρο το μοντέλο S.M.A.R.T.ER. που αποτελεί την εξέλιξη του γνωστού μοντέλου S.M.A.R.T. οι παρευρισκόμενοι έμαθαν χρήσιμες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν από σήμερα στην πολύ απαιτητική τους καθημερινότητα!

Το Webinar ήταν δωρεάν για τα μέλη του Insurance Insiders Club, ενώ αυτό είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα και για όσα μέλη εγγραφούν σε αυτήν από σήμερα.

Για να δείτε το Webinar κάντε κλικ εδώ.

Όσοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμη μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους άμεσα και να αποκτήσουν πρόσβαση τόσο σε αυτό το Webinar αλλά και σε αυτά που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.

Δες όλα τα ωφελήματα του Insurance Insiders Club εδώ και γίνε σήμερα μέλος Δωρεάν αξιοποιώντας τη δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Σεμινάριο: Μεθοδολογία Ψηφιακής Στρατηγικής για Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.