1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο 11 Δεκέμβριου και για πέμπτη φορά φέτος, οι εξετάσεις του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου για το Πιστοποιητικό Βασικής Ασφαλιστικής Κατάρτισης (ΠΒΑΚ).

Οι εξετάσεις που συμπεριλάμβαναν τρία θέματα, πραγματοποιήθηκαν στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τα τρία θέματα των εξετάσεων ήταν οι «Βασικές Αρχές της Ασφάλισης», «Ασφαλίσεις Κλάδου Ζωής» και «Ασφαλίσεις Κλάδου Γενικής Φύσεως».

Στις εξετάσεις, που πραγματοποιούνται υπό την εποπτεία της Εφόρου Ασφαλίσεων, συμμετείχαν άτομα από διάφορες Ασφαλιστικές Εταιρείες.

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου έχει ήδη προγραμματίσει τις εξετάσεις για την ερχόμενη χρονιά, με την επόμενη ημερομηνία να είναι εντός Φεβρουαρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες με το πλήρες πρόγραμμα του 2022, θα δημοσιεύσουμε τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.