1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Προσωπική Ανάπτυξη
  6. »
  7. Περί Πωλήσεων ο λόγος…

Περί Πωλήσεων ο λόγος…

Περί Πωλήσεων ο λόγος…
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Γράφει η Στέλλα Ζουλινάκη, Life & Business Coach

Γεια σας, καλώς ορίσατε στη νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα Insurance Insiders Club.

Καλώς σας βρήκαμε!

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπά και τιμά τον Ασφαλιστικό Θεσμό και στόχος μας είναι η πλήρης και πολύ επίπεδη υποστήριξη των Επαγγελματιών του κλάδου.

Ενός κλάδου που μόνο αν το έχεις γνωρίσει «εκ τω έσω»  μπορείς να τον αγαπήσεις και να γοητευτείς από την μοναδικότητα του… Εν καιρώ θα σας αναλύσω την παραπάνω άποψη και νομίζω θα συμφωνήσετε και εσείς μαζί μου!

Είμαι η Στέλλα Ζουλινάκη, ενεργός ασφαλιστικός πράκτορας που δραστηριοποιούμε ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής τα τελευταία 26 χρόνια στην Ελλάδα, δημιουργός της Feel Safe Insurance Agents και πιστοποιημένη Life Business Coach & Mentor από το EMCC, European Mentoring & Coaching Council, διεθνή φορέα πιστοποίησης των επαγγελματιών Life Coaches.

Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύθηκα στην Εκπαίδευση Ενήλικων, στην Θετική Ψυχολογία, στην Ψυχολογία της Επιχειρηματικότητας, στην Διαχείριση Κρίσεων και στην Ψυχική Ανθεκτικότητα, στοχοπροσηλωμένη στο Sales Mentoring και Development.

Αγαπώ να είμαι «σύμμαχος» σας στην ανάδειξη του υπέρτατου δυναμικού σας και «παρακινητής» σας για την προσπάθεια να καλλιεργήσετε ή αναδείξετε  δεξιότητες που θα απογειώσουν τις πωλήσεις σας.

Ναι τολμώ και μιλάω ξεκάθαρα για πωλήσεις!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.