1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ολοκληρώθηκαν τα Ασφαλιστικά Σεμινάρια του Terramedia Insurance Training Institute

Ολοκληρώθηκαν τα Ασφαλιστικά Σεμινάρια του Terramedia Insurance Training Institute

Ολοκληρώθηκαν τα Ασφαλιστικά Σεμινάρια του Terramedia Insurance Training Institute
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Ασφαλιστικά Σεμινάρια του Terramedia Insurance Training Institute «Ασφάλιση Τεχνικών Κινδύνων, Κατασκευαστικών Έργων και Ευθύνης Εργοληπτών» και «Ασφάλιση Μεταφορών και Ευθύνης Μεταφορέων».

Το πρώτο σεμινάριο με τίτλο «Ασφάλιση Τεχνικών Κινδύνων, Κατασκευαστικών Έργων και Ευθύνης Εργοληπτών» παρείχε υψηλού επιπέδου κατάρτιση αναφορικά με την περιγραφή του ασφαλισμένου κινδύνου, των ορισμών, όρων, καλύψεων, εξαιρέσεων και προαιρετικών καλύψεων. Ακόμα συμπεριελάμβανε κατάρτιση για το αντικείμενο της κάλυψης, τα όρια ευθύνης και πως καθορίζονται.

Το δεύτερο σεμινάριο που αφορούσε την «Ασφάλιση Μεταφορών και Ευθύνης Μεταφορέων» ανέλυσε τις συνιστώσες των ασφαλίσεων μεταφορών, το μέγεθος της αγοράς τους, τις συνήθεις και μη συνήθεις ασφαλιστικές καλύψεις, την ακολουθούμενη ασφαλιστική τεχνική, το νομοθετικό τους πλαίσιο, τα τυπικά πρωτόκολλα διαδικασιών και τις αξιοπρόσεκτες εξαιρέσεις τους.

Στο σεμινάριο δόθηκε επίσης έμφαση σε επιλεγμένα case studies και στην παρουσίαση της συγκροτημένης εμπειρίας Ασφαλίσεων Μεταφορών, ώστε οι εκπαιδευόμενοι να μπορέσουν πλέον να αντιλαμβάνονται άριστα και κατά τρόπον αξιοποιήσιμο, το συνολικό πλαίσιο αυτών των ασφαλίσεων και των δυνατοτήτων πώλησής τους.

Με τον ερχομό του νέου έτους, η Terramedia υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις εξελίξεις του χώρου, προσφέροντας στους επαγγελματίες της ασφάλισης τα καλύτερα εργαλεία για την επιτυχή διαχείριση των προκλήσεων που προκύπτουν στον σύγχρονο κόσμο των ασφαλίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Webinar: 4 υψηλόβαθμα στελέχη της Atradius Ελλάδος μιλούν για τις Ασφαλίσεις Πιστώσεων

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.