1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Οι βραβεύσεις των κορυφαίων της Universal Life! Μια βραδιά ωδή στην...

Οι βραβεύσεις των κορυφαίων της Universal Life! Μια βραδιά ωδή στην αξία και το νόημα της ζωής!

Οι βραβεύσεις των κορυφαίων της Universal Life! Μια βραδιά ωδή στην αξία και το νόημα της ζωής!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τις επιτυχίες των Κορυφαίων Ασφαλιστών της για το 2021 γιόρτασε η Universal Life σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου. Με βασικό μήνυμα το «Live is Life» όπως και το ομώνυμο τραγούδι, η βραδιά ήταν μια ωδή στην ζωή  και την πεποίθηση ότι πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα με νόημα και δημιουργικότητα, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το σθένος και τον ενθουσιασμό που επιδεικνύουν οι Κορυφαίοι Ασφαλιστές της Universal Life στις προκλήσεις και αντιξοότητες της εποχής μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Universal Life, η εκτελεστική διεύθυνση της Εταιρείας, καθώς και το Ανθρώπινο Δυναμικό και το Ασφαλιστικό Δίκτυο της Εταιρείας.

Σε χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κος  Παύλος Φωτιάδης συγχάρηκε όλους τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους και τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην πρόοδο και την ευημερία της Εταιρείας σ’ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον έχοντας ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που έχουν επιφέρει η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο παγκόσμιος πληθωρισμός.  

Ο κος Φωτιάδης εξέφρασε την υπερηφάνεια του αλλά και την αισιοδοξία του ότι η Universal Life διαθέτει όλα τα εφόδια που χρειάζεται για την πορεία προς την κορυφή μεταξύ αυτών και ένα έμπειρο, εκπαιδευμένο και αφοσιωμένο ασφαλιστικό δίκτυο και διαβεβαίωσε πως η Διεύθυνση και το ΔΣ της Εταιρείας θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους ασφαλιστικούς συμβούλους για να τους παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Ο  Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Έβαν Γαβάς σε δική του ομιλία, συγχάρηκε με τη σειρά του τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους και επικαλούμενος το θεματικό τίτλο της βραδιάς τόνισε ότι η βραδιά αποτελούσε όχι μόνο μια γιορτή για τις τεράστιες επαγγελματικές τους επιτυχίες αλλά και μια γιορτή για την ίδια τη ζωή. 

Κάνοντας δε ένα παραλληλισμό με τη διάσημη φράση «Ζούμε μονάχα μία φορά, αλλά αν το κάνουμε σωστά, μια φορά είναι αρκετή» τόνισε πως η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο νόημα και θύμισε στους ασφαλιστικούς συμβούλους τη σημαντικότητα του ασφαλιστικού επαγγέλματος και την ουσιαστική συμβολή που μπορούν να έχουν στη ζωή των πελατών τους αλλά και στην κοινωνία γενικότερα ασκώντας το λειτούργημα του ασφαλιστικού συμβούλου με αρχές, αξίες και ιδανικά.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Κούλλης Σαββίδης στο δικό του χαιρετισμό καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους για τη χρονιά που μας πέρασε. Αναφερόμενος στο θέμα της βραδιάς, τόνισε ότι η ζωή είναι απόλυτα συνδεδεμένη με το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου αφού ο λόγος ύπαρξης του είναι η προστασία της, θυμίζοντας παράλληλα ότι ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου είναι λειτούργημα και ευλογία.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών διακρίσεων στους διακριθέντες  Ασφαλιστικούς Συμβούλους  για την παραγωγή τους το 2021.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Τις πρώτες τρεις θέσεις ανάμεσα στους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους και στους Κορυφαίους Διευθυντές Δικτύου Πωλήσεων, κατέλαβαν οι  ακόλουθοι:

1ος Ασφαλιστικός Σύμβουλος:  Άδωνης Άδωνη

2η Ασφαλιστική Σύμβουλος: Ρίτσα Σαββίδου

3ος  Ασφαλιστικός Σύμβουλος: Μεθόδιος Παπαμεθοδίου

1ο  κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Χριστάκη Μακρή

2ο  κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Μιχάλη Αργυρίδη

3ο  κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα της Νίκης Νικηφόρου

universal-awards-2022-1

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.