1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Οι εμπειρίες όσων έζησαν το φετινό Blis Experience

Οι εμπειρίες όσων έζησαν το φετινό Blis Experience

Οι εμπειρίες όσων έζησαν το φετινό Blis Experience
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι εμπειρίες όσων έζησαν το φετινό Blis Experience

Το BLIS είναι μία διοργάνωση που ο κάθε επαγγελματίας του Ασφαλιστικού Κλάδου πρέπει να έχει στο ετήσιο ημερολόγιο του αφού αποτελεί ένα συνέδριο που καταφέρνει κάθε φορά να λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια.

Για τον λόγο αυτό και οι διοργανωτές του, δεν το αποκαλούν συνέδριο ή μία απλή εκδήλωση, αλλά εμπειρία.

Και στο φετινό συνέδριο πολλοί ήταν οι επαγγελματίες από Κύπρο και Ελλάδα που έδωσαν το παρών τους. Το Cyprus Insurance News μίλησε με μερικούς από αυτούς και σας μεταφέρουμε το πως έζησαν οι ίδιοι το BLIS Experience!

Ελλάδα Παλμύρη, Financial Wellness Coach

ellada-naji

Το αίσθημα ότι ανήκεις σε μια μεγάλη οικογένεια είναι το κυριότερο συναίσθημα που πήρα από την παρακολούθηση του blis2022, το Συνέδριο Ασφάλειας Ζωής που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Βηρυτό του Λιβάνου.

Με την πάροδο των 2 εβδομάδων είναι το μόνο πράγμα που μένει μαζί μου χωρίς να πρέπει να ανατρέξω στις σημειώσεις που πήρα από τις ομιλίες των διακεκριμένων ομιλητών που έλαβαν μέρος στο συνέδριο. Αυτό το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ του ότι ανήκω κάπου.

Αναλογιστείτε μόνο ότι μεγάλες εταιρείες αγωνίζονται συστηματικά να καλλιεργήσουν κουλτούρα ομάδας ανάμεσα στα άτομα του ανθρωπίνου δυναμικού τους ενώ το συνέδριο αυτό κατάφερε μέσα σε 2 μόλις μέρες να μεταδώσει την ενέργεια της ομάδας!

Και αυτό είναι ένα μάθημα για μένα: ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Οπόταν ας δημιουργήσουμε συναισθήματα που κάποιος να μην μπορεί να ξεχάσει.

Σε ευχαριστώ Naji Haddad για την όμορφη εμπειρία του BLIS.  Είναι πραγματική τιμή που γνώρισα εσένα και τη γλυκιά σύζυγο σου. Σε παροτρύνω να συνεχίσεις να βρίσκεις τρόπους να φέρνεις τους ασφαλιστικούς συμβούλους μαζί, να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλο με στόχο την προσωπική τους ανάπτυξη καθώς συνεχίζουν ακατάπαυστα το έργο τους, το οποίο δεν είναι άλλο από να παρέχουν προστασία και συμβουλές σε οικογένειες και επιχειρήσεις.

Κατερίνα Παύλιδου, Ασφαλιστική Σύμβουλος

katerina-pavlidou-blis

Ακόμη μια παρουσία σε συνέδριο με συμμετοχές από όλο τον κόσμο, συναδέλφους, ομιλητές διευθυντές εταιρειών, και γραφείων γενικά ανθρώπους που τους ενώνει ένα όραμα, μια ασφαλισμένη κοινωνία.

Εμπειρίες και ομιλίες απίστευτες. Όσο συνεχίζεις να μαθαίνεις τόσο συνεχίζεις να εξελίσσεσαι. Ένα δωμάτιο γεμάτο ενέργεια και θετική σκέψη, γνώση, μεταδοτικότητα και αλληλοεκτίμηση. Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που αποκόμισα στο Blis Experience στον Λίβανο.

Πέρα του εμπλουτισμού των γνώσεων που κερδίζεις, γνωρίζεις φίλους από όλο τον κόσμο. Είχα την τιμή να είμαι μια από τους ομιλητές στο συνέδριο και αυτές οι τρεις μέρες στο Blis Experience μου απέδειξαν πως το να βγαίνεις από την ζώνη της άνεσης σου είναι ένα εφόδιο που σου δίνει θάρρος, ένα βέλος στην φαρέτρα μας σημαντικό για την δουλειά μας.

Έντονη και ενδυναμωτική εμπειρία που προήλθε μέσα από το άριστα οργανωμένο πρόγραμμα και τον επαγγελματισμό όσων συνέβαλαν στην δημιουργία του. Θα πρότεινα στον καθένα ανεπιφύλακτα την συμμετοχή στο Blis Experience!

Γιώργος Βενιζέλος, Ασφαλιστικός Σύμβουλος

ΒLIS.Μια επένδυση που πραγματικά άξιζε! Γιατί?

Είναι ένα σεμινάριο παγκόσμιας κλάσης στο οποίο με έφερε κοντά με επιτυχημένους ασφαλιστικούς συμβούλους από όλο τον κόσμο καθώς επίσης και με σπουδαίους ομιλητές όπως ο ΤONY GORDONS o γκουρού της ασφαλείας ζωής.

Έχω ακούσει νέες στρατηγικές πώλησης , ιστορίες επιτυχίας από ασφαλιστές, (δυσκολίες) και τρόπους αντιμετώπισης τους. Εν κατακλείδι, το σεμινάριο είχε μέσα εκπαίδευση, διασκέδαση και πολύ θετική ενέργεια. Απίστευτη οργάνωση και κάλους ομιλητές για όλα τα γούστα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα και ελπίζω του χρόνου να δω περισσότερους νέους συνάδελφους στο συνέδριο.

venizelos-lanitis-blis

Νεκτάριος Λανίτης, Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Στη σκέψη του blis έρχονται στο μυαλό μου την ίδια ωραία η εκπαίδευση και η διασκέδαση.

Δεν μιλώ για τη νυχτερινή ζωή στη Βυρηττό, αυτό είναι άλλο κομμάτι!

Μιλώ για τη δομή του σεμιναρίου. Σε ένα ασφαλιστικό συνέδριο να εμπλέκατε γυμναστική, χορός και νταούλια δεν μπορούσα να το φανταστώ όμως το έζησα και μου άρεσε. Μέσα στη πολύ πληροφορία και γνώση αυτά τα διαλύμματα ήταν ένα μικρό «power nap”!

Όσο για τους ομιλητές, είχαμε την ευκαιρία με 25 λεπτά πτήση, να κλέψουμε γνώση από ανθρώπους που ζούνε χιλιάδες μίλια μακριά. Να ακούσουμε ιστορίες επιτυχίας ανθρώπων που ζουνε σε άλλες χώρες, σε άλλες αγορές και να εμπνευστούμε. Να ακούσουμε στρατηγικές και πρακτικές που εφαρμόζουν. Να ακούσουμε προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Απο τη πρωτη μέρα κατάλαβα ότι αυτό το σεμινάριο ήταν πραγματική επένδυση για μένα.

Ήταν η πρωτη μου φορά στο blis και σίγουρα δεν είναι η τελευταία. Εξάλλου ένας επαγγελματίας ασφαλιστικος σύμβουλος πρέπει να εξελίσσεται και να εκπαιδεύεται συχνά για να μπορεί να πρόσφερει τη μέγιστη αξία στο πελατη του. Το blis πρέπει να είναι ένα από τα σεμινάρια που θα επιλέξει για την εξελίξει του

Κατερίνα Δημοσθένους, Ασφαλιστικός Σύμβουλος

katerina-demosthenous

Η παρουσία μου στο συνέδριο Blis στο Λίβανο αποτέλεσε για μένα προσωπικά μια μοναδική εμπειρία και πηγή έμπνευσής . Η επαφή μου με τόσο αξιόλογους , καταξιωμένους και διεθνούς φήμης ομιλητές μου υπενθύμισαν το σκοπό για τον οποίο εντάχθηκαν και έγινα μέλος της ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Οι ομιλητές παρουσίασαν προσωπικές τους εμπειρίες , βιώματα και την πορεία ανέλιξης τους. Οι γνώσεις που έλαβα μέσα από τα παραδείγματα που έθεσαν τις τεχνικές που χρησιμοποίησαν με ενθάρρυναν να συνεχίσω να εργάζομαι με τον ίδιο ζήλο στο τομέα αυτό έχοντας πάντα ως κύριο μέλημά μου να είμαι δίπλα σε όποιον με έχει ανάγκη ΄ώστε να τον βοηθήσω στις τωρινές και μελλοντικές ανάγκες του που θα προκύψουν, άλλωστε στην EUROLIFE έχεις τον άνθρωπό σου! Το επάγγελμα μας δεν είναι επάγγελμα άλλα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Τάνια Κανάρη, Ασφαλιστική Σύμβουλος

tania-kanari-blis

Θα τολμήσω να χαρακτηρίσω την παρουσία μου στο φετινό blis μια από τις καλύτερες εμπειρίες της καριέρας μου μέχρι σήμερα.

Θα δυσκολευτώ να πω ποιος από τους ομιλητές και καλεσμένους ήταν ο καλύτερος .

Όλοι εξαιρετικοί και ο καθένας είχε κάτι να μας μεταδώσει. Μετά από τέτοια συνέδρια κρατούμε την ουσία και περιμένουμε το επόμενο .

Ιωάννης Μερακλής και Γεωργία Καλογιαννίδου, Δικηγόροι

Το Δικηγορικό Γραφείο Χριστοφή, Μερακλής και Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. με τους δικηγόρους Ιωάννη Μερακλή και Γεωργία Καλογιαννίδου συμμετείχε στο συνέδριο Blis Life Insurance και ταυτόχρονα αποτέλεσε μέλος της έκθεσης του συνεδρίου με σκοπό την παροχής νομικών υπηρεσιών και στο εξωτερικό. Το συνέδριο αυτό έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, τη Βηρυτό και αφορούσε τον τομέα των ασφαλίσεων.

Συγκεκριμένα, οι ομιλητές του συνεδρίου, κορυφαίοι ασφαλιστές με εμπειρία δεκαετιών κατάφεραν να μας μεταδώσουν το πάθος τους για τον ασφαλιστικό τομέα, να μας παρέχουν συμβουλές ως προς την παροχή νέων υπηρεσιών και προϊόντων του ασφαλιστικού τομέα.

Ως δικηγορικό γραφείο με χρόνια εμπειρία σε υποθέσεις ασφαλιστικών απαιτήσεων η συμμετοχή στο ως άνω συνέδριο μας έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε εφόδια απαραίτητα για εμάς ως δικηγόρους σε σχέση με τον ασφαλιστικό τομέα.

Επίσης, ήρθαμε σε επαφή με ανθρώπους από το Λίβανο, την Αμερική, την Ρουμανία, τα Αραβικά Εμιράτα, τη Μαλαισία, την Ελλάδα. Ανταλλάξαμε ιδέες που αφορούσαν όχι μόνο τον ασφαλιστικό τομέα, αλλά και πως η παροχή των νομικών υπηρεσιών μας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην προστασία του ασφαλιστικού καταναλωτή.

Τέλος, το σημαντικότερο μήνυμα του συνεδρίου ήταν ότι σε οποιοδήποτε τομέα και αν εργάζεσαι οφείλεις να κάνεις εκκίνηση και να επιδείξεις ηγετικό χαρακτήρα και να εμπνεύσεις το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει την εκάστοτε επιχείρηση ώστε να παρέχουν υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας στους πελάτες.

Εμείς, ως δικηγορική εταιρεία έχουμε κάνει εκκίνηση, έχοντας τα κατάλληλα εφόδια, την εμπειρία, και την στοχοπροσήλωση για παροχή νομικών υπηρεσιών  τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό.

Λεωνίδας Διαμαντόπουλος, CEO Techins

leonidas-blis

Το blis ήταν μια εξαιρετική εμπειρία μέσω της οποίας είχαμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ομιλίες πολλών πετυχημένων του κλάδου που εμπνέουν και δίνουν έναν χάρτη για τα βήματα που σε οδηγούν στην κορυφή!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.