1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ο Σπύρος Γιαννιώτης ομιλητής στο Ασφαλιστικό Συνέδριο του ΑΙΚ

Ο Σπύρος Γιαννιώτης ομιλητής στο Ασφαλιστικό Συνέδριο του ΑΙΚ

Ο Σπύρος Γιαννιώτης ομιλητής στο Ασφαλιστικό Συνέδριο του ΑΙΚ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ανέκαθεν στα συνέδρια του το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, επιδιώκει να έχει στο πρόγραμμα των ομιλητών και άτομα εκτός του ασφαλιστικού κλάδου, οι ιστορίες των οποίων να είναι ικανές να εμπνεύσουν και να δώσουν κίνητρο στους συμμετέχοντες!

Έτσι φέτος, στη σκηνή του 18ου Ασφαλιστικού Συνεδρίου που διοργανώνει το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, θα βρεθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής της μαραθώνιας κολύμβησης, Σπύρος Γιαννιώτης. Ο τίτλος της ομιλίας του θα είναι «Κτίζοντας στην αποτυχία» και θα διηγηθεί μεταξύ άλλων την ιστορία του όταν έχασε το Χρυσό Μετάλλιο για λίγα εκατοστά.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, είναι ασημένιος ολυμπιονίκης στα 10.000μ. μαραθώνιας κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 ενώ ήταν 5ος και 7ος ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 στην κλασική κολύμβηση και αποτελεί τον μοναδικό Έλληνα με τριπλή παρουσία σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων.

To 2011 και το 2013 κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στα 10.000μ. στην μαραθώνια κολύμβηση (open water) και αναδείχθηκε Αθλητής της χρονιάς το 2011 από τον ΠΣΑΤ, βραβείο που κέρδισε και τις επόμενες χρονιές 2012 και 2013 . Κατόπιν επιλέχθηκε από τη FINA ως υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στον κόσμο για το 2012 στην ανοιχτή θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  ΑΙΚ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάριά του! Πλώρη για τα επόμενα

Το φετινό Ασφαλιστικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στη Λευκωσία, με τις εργασίες του να αρχίζουν τις 08:30 και να ολοκληρώνονται στις 4:30 το απόγευμα.

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.