1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Ο Denis Kessler νέος πρόεδρος του Συμβουλευτικού Συμβουλίου Αντασφάλισης

Ο Denis Kessler νέος πρόεδρος του Συμβουλευτικού Συμβουλίου Αντασφάλισης

Ο Denis Kessler νέος πρόεδρος του Συμβουλευτικού Συμβουλίου Αντασφάλισης
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Denis Kessler, CEO του Γαλλικού αντασφαλιστικού κολοσσού SCOR, διορίστηκε νέος πρόεδρος του Συμβουλευτικού Συμβούλιου Αντασφάλισης της Insurance Europe.

Ο Denis Kessler που κατείχε ξανά την συγκεκριμένη θέση από το 2009 μέχρι το 2010, διαδέχεται τον Christian Mumenthaler, CEO της Swiss Re, που ήταν στην συγκεκριμένη θέση τα τελευταία δυόμιση χρόνια

Το Συμβουλευτικό Συμβούλιο Αντασφάλισης στοχεύει να τονώσει και να διατηρήσει ένα σταθερό, καινοτόμο και ανταγωνιστικό περιβάλλον στην αντασφαλιστική αγορά προωθώντας ρυθμιστικά πλαίσια τα οποία διευκολύνουν την μεταφορά του ρίσκου παγκόσμια μέσω της αντασφάλισης και άλλων κεφαλαιακών λύσεων συνδεδεμένων με τον ασφαλιστικό κλάδο.

Το Συμβουλευτικό Συμβούλιο Αντασφάλισης αποτελείτε από τις 7 μεγαλύτερες αντασφαλιστικές εταιρείες της Ευρώπης που μαζί αντιπροσωπεύουν πάνω από το 50% των συνολικών αντασφαλίστρων σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι 7 εταιρείες που αποτελούν το συμβούλιο αντασφάλισης είναι οι εξής: Gen Re, Hannover Re, Lloyd’s of London, Munich Re, PartnerRe, SCOR και Swiss Re.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.