1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ο Αργυρός Χατζηβασιλείου νέος Non-Motor Underwriting Manager της Κόσμος Ασφαλιστικής!

Ο Αργυρός Χατζηβασιλείου νέος Non-Motor Underwriting Manager της Κόσμος Ασφαλιστικής!

Ο Αργυρός Χατζηβασιλείου νέος Non-Motor Underwriting Manager της Κόσμος Ασφαλιστικής!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κόσμος Ασφαλιστική γνωστοποίησε την ένταξη στην ομάδα της, του Αργυρού Χατζηβασιλείου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή του τμήματος Αξιολόγησης και Αποδοχής κινδύνων non-motor (Non-Motor Underwriting Manager).

Στην ανάρτηση της η εταιρεία καλωσορίζει τον κ. Χατζηβασιλείου στην ομάδα της και εκφράζει την βεβαιότητα της ότι με την εμπειρία του και τον επαγγελματισμό του θα ενισχύσει την ομάδα της Κόσμος Ασφαλιστικής τα μέγιστα.

O Αργυρός Χατζηβασιλείου είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής στη Λευκωσία. Σπούδασε νομικά (LLB Law) στο Πανεπιστήμιο του Reading του Ηνωμένου Βασιλείου και στη συνέχεια παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Insurance and Risk Management του Cass Business School του Πανεπιστήμιου City στο Λονδίνο, από όπου και αποφοίτησε με άριστα.

Είναι εγγεγραμμένος στο Κυπριακό Μητρώο των Δικηγόρων και κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου ACII, Chartered Insurer του Chartered Insurance Institute του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην ασφαλιστική βιομηχανία το 2011, ως μέλος της AIG Κύπρου και το 2012 μεταφέρθηκε στην AIG Αγγλίας όπου και εργάστηκε για περίοδο τεσσάρων ετών ως Casualty Underwriter. Συνέχισε την καριέρα του ως Casualty Treaty Underwriter στις αντασφαλιστικές εταιρείες Swiss Re και SCOR. Τον Ιούλιο του 2022 προσλήφθηκε από την Liberty Specialty Markets (LSM) ως Wordings Specialist.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Lloyd's: Στα £5.9bn τα έσοδα από το Underwriting, το υψηλότερο από το 2007

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.