1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Νέο webinar του Insurance Insiders Club: Η αποτυχία ως κινητήρια δύναμη...

Νέο webinar του Insurance Insiders Club: Η αποτυχία ως κινητήρια δύναμη για την επιτυχία

Νέο webinar του Insurance Insiders Club: Η αποτυχία ως κινητήρια δύναμη για την επιτυχία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Insurance Insiders Club διοργανώνει την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 ένα νέο webinar με τίτλο: Η αποτυχία ως κινητήρια δύναμη για την επιτυχία!

Αποτυχία (ουσιαστικό): Το αντίθετο της επιτυχίας, η έλλειψή της – Δεν επιτυγχάνω ό,τι προσπαθώ ή επιθυμώ!

Πώς σου φαίνεται ο πιο πάνω ορισμός;

Εμείς δεχόμαστε την πρόκληση για να τον αμφισβητήσουμε και σε προσκαλούμε στο webinar που διοργανώνουμε στο Insurance Insiders Club στις 27 Νοεμβρίου, για να το συζητήσουμε, ουσιαστικά!

Σκέφτηκες ποτέ πόσες φορές τη μέρα νιώθεις αποτυχημένος; Σκέψου τώρα κι αυτό: Τόσες κι άλλες τόσες, είσαι επιτυχημένος! Αν θες να μάθεις ποια είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, κλείσε τώρα τη θέση σου!

Εξάλλου, η αποτυχία από την επιτυχία, είναι μια… αυτοπεποίθηση δρόμος. Εσύ; Τολμάς;

Πόσο εύκολα απομακρύνεσαι από τη ζώνη της άνεσής σου; Και τελικά… ποια είναι η πιθανότητα να πετύχεις αν πρώτα δεν προσπαθήσεις;

Καμιά αποτυχία δεν μπορεί να σου στερήσει την επιτυχία εάν έχεις πίστη στον αγώνα και στις δυνάμεις σου.

Το μόνο σου εμπόδιο στο δρόμο προς την επιτυχία είναι ο εαυτός σου και η στάση που τηρείς απέναντι σε γεγονότα και συνθήκες.

Μήπως τελικά το πρόβλημα δεν είναι ο φόβος της αποτυχίας αλλά ο φόβος για το άγνωστο; Ίσως το πρώτο που χρειάζεται είναι να ανακαλύψεις ποια είναι η επιτυχία που θες να κατακτήσεις.

Τι θα μάθουμε σε αυτό το Webinar:

Ζούμε σε μια εποχή που δεν παραβλέπει τα λάθη. Μια εποχή που εισάγει νέες αλλαγές, πριν καν προλάβουμε να προσαρμοστούμε στις προηγούμενες. Μια εποχή που μας θέλει στο τιμόνι της ζωής μας, χωρίς όμως πάντα να έχουμε λειτουργικό GPS.

Σε αυτό το webinar, θα ανακαλύψουμε τη μαγεία που κρύβεται μέσα μας και θα εντοπίσουμε τα στοιχεία εκείνα που μας επιτρέπουν να διατηρούμε τον ενθουσιασμό μας αμείωτο, ανεξάρτητα από την έκβαση των γεγονότων. Θα μάθουμε ότι ο καθένας από εμάς, διαθέτει τη δική του πυξίδα που μπορεί να τον οδηγήσει στην αυτοπραγμάτωση και την επιτυχία, παρόλες τις αντιξοότητες.

Γιατί τελικά, δεν νοείται επιτυχία χωρίς την αποτυχία και αυτό θα το αντιληφθούμε ξεκινώντας με την παραδοχή ότι… «Ο μόνος τρόπος να μην αποτύχεις, είναι να μην κάνεις τίποτα». Σας περιμένουμε για να κάνουμε όλοι μαζί μια βόλτα έξω από τη ζώνη της άνεσής μας, να εξοικειωθούμε με την αποτυχία, να την αγκαλιάσουμε και να μάθουμε να τη χρησιμοποιούμε ως ένα πολύτιμο εργαλείο για την κατάκτηση της επιτυχίας!

Σε ποιούς απευθύνεται αυτό το σεμινάριο;

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε ασφαλιστικούς συμβούλους, επιχειρηματίες, διευθυντές και ηγέτες τμημάτων που καλούνται να δημιουργήσουν πετυχημένες ομάδες με υψηλές επιδόσεις και αποδόσεις, μέσα από την καλλιέργεια μιας κουλτούρας αποδοχής, εκτίμησης και προώθησης των συνεργατών και των πελατών τους.

Είναι ιδανικό για HR leads, recruiters και στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά την πρόκληση της αξιολόγησης των ομάδων τους, μέσω της ανάπτυξης των ανθρωποκεντρικών τους δεξιοτήτων και της ενεργοποίησης συναισθημάτων που δημιουργούν ασφάλεια και προωθούν την άνεση στην επικοινωνία.

Κυρίως όμως, το webinar αυτό, απευθύνεται στον κάθε ένα από εμάς, που θέλει να κατανοήσει βαθύτερα τα κίνητρα, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του και να τα αποδεχτεί, για να μη χρειάζεται πλέον να αναπτύσσει μηχανισμούς αποφυγής και αντιμετώπισης αλλά για να τα χρησιμοποιεί ως μέσα για την επίτευξη στόχων που θα οδηγήσουν τελικά στην επιτυχία που επιθυμεί!

Πρόγραμμα Σεμιναρίου:

19:00 – 19:15 – Ηλεκτρονική Εγγραφή / Προσέλευση
19:15 – 20:15 – Σεμινάριο / Παρουσίαση
20:15 – 21:00 – Ερωτοαπαντήσεις

Λίγα λόγια για την Εισηγήτρια του Σεμιναρίου

Η Φρύνη Σόλωνος έχει μια μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των ασφαλειών, τον οποίο έχει υπηρετήσει από διάφορες διευθυντικές θέσεις.

Είναι κάτοχος του Certificate of Proficiency in Insurance/Advanced Diploma in Insurance Practice και έχει πιστοποιηθεί ως Certified Claims Specialist, Motor Insurance Specialist, Underwriting Specialist, Household Insurance Specialist και Health Insurance Specialist.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με το στήσιμο εταιρειών, την εσωτερική διακυβέρνηση και την επέκταση των εργασιών τους. Σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού με στόχο την επαγγελματική τους κατάρτιση και κατ’ επέκταση την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση παραπόνων, στην καταγραφή και τροποποίηση διαδικασιών και στον εσωτερικό έλεγχο.

Η Φρύνη είναι διευθύντρια της Corim Insurance Brokers Ltd και ιδρύτρια της FS Fiery Success Ltd.

Έχει μεγάλη προϋπηρεσία τόσο στην εκπαίδευση ανηλίκων όσο και στην εκπαίδευση ενηλίκων. Έχει σπουδάσει Βιολογία και κατέχει μεταπτυχιακά στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΑνΑΔ, είναι μέλος του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου, του European Mentoring and Coaching Council (EMCC) και του Cyprus International Businesses Association (CIBA).

Έχει δώσει διαλέξεις για τη βία κατά των ανηλίκων και πραγματοποίησε σειρά σεμιναρίων για εκπαίδευση των εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Πώς να το παρακολουθήσεις;

Το Insurance Insiders Club σας δίνει δύο επιλογές για να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο Webinar.

Γίνε σήμερα μέλος στο Insurance Insiders Club, επωφελήσου την ισόβια τιμή γνωριμίας και παρακολούθησε το Webinar εντελώς Δωρεάν! Κάνε κλικ: Επιλογές συνδρομών και δες τις διαθέσιμες επιλογές συνδρομών.

Αν δεν θέλεις να γίνεις τώρα μέλος της κοινότητας μας, μπορείς να παρακολουθήσεις το σεμινάριο καταβάλοντας το αντίτιμο των €24,99. Κάνε κλικ: εδώ και κλείσε σήμερα τη δική σου θέση.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.