1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Νέα στρατηγική συνεργασία Ideal Insurance και Greystar Property Management Services

Νέα στρατηγική συνεργασία Ideal Insurance και Greystar Property Management Services

Νέα στρατηγική συνεργασία Ideal Insurance και Greystar Property Management Services
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Κάθε φορά που οι άνθρωποι συμβιώνουν σε πολυκατοικίες, η ανάγκη για αμοιβαίο σεβασμό και συνεργασία είναι επιτακτική.

Αυτή η αρχή ενισχύεται με τις νομοθετικές ρυθμίσεις που καθορίζουν τα δικαιώματα ιδιοκτησίας και τη διαχείριση των κοινόκτητων οικοδομών.

Στα πλαίσια της δια νόμου υποχρεωτικής ασφάλισης των κοινόκτητων οικοδομών εγκαινιάζεται μια νέα συνεργασία μεταξύ του Ασφαλιστικού Γραφείου Ideal Insurance και της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων Greystar Property Management Services.

Κύριο μέλημα της συνεργασίας είναι η εξυπηρέτηση των Διαχειριστικών Επιτροπών των κοινόκτητων οικοδομών, οι οποίες υποχρεώνονται να ασφαλίζουν και να τηρούν πάντοτε ασφαλισμένες τις κοινόκτητες οικοδομές έναντι φωτιάς, κεραυνού και σεισμού.

Στα πλαίσια ενός δίκαιου και ασφαλούς περιβάλλοντος διαβίωσης για τους κατοίκους των πολυκατοικιών, η έμπειρη ομάδα της Ideal Insurance σε συνεργασία με την Greystar Property Management Services με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού μπορούν να εξεύρουν το καταλληλότερο πλάνο προστασίας της κοινόκτητης οικοδομής σας!

Στον όρο «κοινόκτητη οικοδομή» συμπεριλαμβάνονται οι εξής περιπτώσεις:

(α) όλες οι οικοδομές που αποτελούνται από 5 τουλάχιστον μονάδες είναι κοινόκτητες οικοδομές, [μονάδα σημαίνει τμήμα της κοινόκτητης οικοδομής, που μπορεί κατάλληλα και άνετα να τυγχάνει κατοχής και κάρπωσης, (ως πλήρης, χωριστή και αυτοτελής) για οποιοδήποτε σκοπό],

(β) οικοδομές που αποτελούνται από δύο (2) μέχρι τέσσερις (4) μονάδες μπορούν να θεωρηθούν, κατά την κρίση του Διευθυντή, κοινόκτητες, ύστερα από αίτηση των ενδιαφερομένων,

(γ) κοινόκτητες οικοδομές μπορούν να θεωρηθούν και ξεχωριστά οικοδομήματα που βρίσκονται πάνω σε ένα ακίνητο έστω και αν δεν χωρίζονται οριζόντια και

(δ) μπορούν να δημιουργηθούν αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης τμημάτων της κοινόκτητης ιδιοκτησίας προς όφελος ορισμένων μονάδων. π.χ. χώρος στάθμευσης, αποθήκη κ.α.).

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.