1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Νέα Σειρά Συνεντεύξεων: «Η φωνή του Διαμεσολαβητή» – Το Cyprus Insurance...

Νέα Σειρά Συνεντεύξεων: «Η φωνή του Διαμεσολαβητή» – Το Cyprus Insurance News δίνει φωνή στον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της διπλανής πόρτας

Νέα Σειρά Συνεντεύξεων: «Η φωνή του Διαμεσολαβητή» – Το Cyprus Insurance News δίνει φωνή στον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της διπλανής πόρτας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Από τη δημιουργία του Cyprus Insurance News πριν 9 μήνες, θέσαμε δύο σημαντικούς και αλληλένδετους στόχους. Την ενημέρωση των καταναλωτών και την προβολή των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου.

Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές αποτελούν την «γραμμή κρούσης» της συντριπτικής πλειοψηφίας των ασφαλιστικών εταιρειών στη χώρα μας ενώ αποτελούν εκείνο το κανάλι διανομής που παράγει περισσότερο από το 90% των συνολικών ασφαλίστρων που παράγονται.

Θέλοντας τόσο να αναδείξουμε τη σημαντικότητα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στην ασφαλιστική βιομηχανία αλλά και να προβάλουμε τους επαγγελματίες του χώρου της διαμεσολάβησης, ξεκινάμε τις επόμενες μέρες μία νέα σειρά συνεντεύξεων με τίτλο «Η Φωνή του Διαμεσολαβητή».

Μέσα από τις συνεντεύξεις αυτές θα γνωρίσουμε τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, τον Ασφαλιστικό Σύμβουλο της διπλανής πόρτας με στόχο να δώσουμε βήμα σε όλο το φάσμα της διαμεσολάβησης. Θα μιλήσουμε με έμπειρους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αλλά και νέους που ξεκίνησαν πρόσφατα την πορεία τους στο επάγγελμα. Θα ακούσουμε διαμεσολαβητές που δραστηριοποιούνται στον Γενικό Κλάδο, στον κλάδο ζωής ή και στους δύο.  Θα γνωρίσουμε ασφαλιστικούς συμβούλους από ολόκληρη την Κύπρο ενώ σε μεταγενέστερο στάδιο θα φιλοξενήσουμε και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από το εξωτερικό.

Αρχή θα κάνουμε τις επόμενες μέρες με την πρώτη μας συνέντευξη ενώ η συγκεκριμένη σειρά συνεντεύξεων θα έχει μόνιμη θέση στη σελίδα μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο αφιέρωμα για τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας!

Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.