1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Minerva Insurance: Χορηγός σε εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης νέων

Minerva Insurance: Χορηγός σε εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης νέων

Minerva Insurance: Χορηγός σε εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης νέων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για άλλη μία φορά η ασφαλιστική εταιρεία Minerva στηρίζει τις δράσεις του Star Club Cyprus Chapter 1999.

Στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των νέων που συνδιοργανώνει το Star Club Cyprus Chapter 1999 και η Τροχαία Αρχηγείου της Αστυνομίας Κύπρου, διοργανώθηκε σεμινάριο το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021.

Στο σεμινάριο εκτός της διδακτέας ύλης, αφιερώθηκε χρόνος συζήτησης με τους νεαρούς που παρευρέθηκαν για θέματα που αφορούσαν τον μοτοσικλετισμό γενικότερα, την λειτουργία και τις δράσεις της λέσχης Star Club Cyprus Chapter 1999 αλλά και την συνεισφορά της εταιρείας Minerva στην εκστρατεία αυτή.

Στο τέλος κληρώθηκαν είδη προστατευτικού εξοπλισμού, προσφορά της ασφαλιστικής εταιρείας Minerva, αποκλειστικού χορηγού της εκστρατείας.

Η εκσρατεία συνδιοργανώνεται από την #ΤροχαίαΑρχηγείου και την οργανωμένη λέσχη μοτοσικλετιστών Star Club Cyprus Chapter 1999

Αποκλειστικός χορηγός η εταιρεία Minerva Insurance  την οποία και ξανά ευχαριστούμε για την σημαντικότατη συμβολής της στο project μας.

Περισσότερα στην σελίδα της Star Club Cyprus Chapter 1999 εδώ.

mirerva

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.