1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Minerva Insurance: Χορηγία εκστρατείας «Μαζί Μπορούμε Να Πάμε Μακριά»

Minerva Insurance: Χορηγία εκστρατείας «Μαζί Μπορούμε Να Πάμε Μακριά»

Minerva Insurance: Χορηγία εκστρατείας «Μαζί Μπορούμε Να Πάμε Μακριά»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Minerva Insurance συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την αποκλειστική χορηγία της εκστρατείας διαρκείας ‘’Μαζί Μπορούμε Να Πάμε Μακριά’’.

Λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων με θύματα μοτοσικλετιστές αλλά και την επιτυχία της εκστρατείας τον προηγούμενο χρόνο, είναι πλέον καθήκον της εταιρείας να υποστηρίζει αυτόν τον αγώνα.

Η εκστρατεία είναι μια πρωτοβουλία εθελοντισμού της οργανωμένης λέσχης μοτοσικλετιστών ‘’Star Club Cyprus’’, σε συνεργασία με το τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής και την στήριξη του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Η εκστρατεία, περιλαμβάνει διαλέξεις και διαδραστικά εργαστήρια στα οποία θα λάβουν μέρος νέοι ηλικίας μεταξύ 14-19 ετών και στόχο έχει την ενημέρωση των συμμετεχόντων στην ορθή χρήση της μοτοσικλέτας, αλλά και τους κινδύνους που διατρέχει ένας μοτοσικλετιστής όταν ο ίδιος ή οι υπόλοιποι οδηγοί δεν εφαρμόζουν ορθά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Παράλληλα, η εκστρατεία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό των νέων, αλλά και την καλλιέργεια οδικής συνείδησης.

Στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, η Minerva Insurance στηρίζει την όλη εκστρατεία με Αποκλειστική Χορηγία.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.