1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Μινέρβα Ασφαλιστική: Ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Μινέρβα Ασφαλιστική: Ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Μινέρβα Ασφαλιστική: Ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου ανακοίνωσε ότι έχει αποδεχθεί προς εισαγωγή σύμφωνα με το Άρθρο 58(1) του Νόμου του ΧΑΚ καθώς και την ταυτόχρονη εισαγωγή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο και Κεντρικό Μητρώο σύμφωνα με τις διατάξεις των εδαφίων (1) και (3) του Άρθρου 10 των περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Κεντρικό Αποθετήριο και Κεντρικό Μητρώο Αξιών) Νόμων, 228.123.829 νέες συνήθεις μετοχές της εταιρείας Μινέρβα Ασφαλιστική Εταιρεία Δημόσια Λτδ ονομαστικής αξίας €0,01, ως ακολούθως:

– 61.457.163 νέες συνήθεις μετοχές, οι οποίες προέκυψαν από την άσκηση των Δικαιωμάτων Προτίμησης της εταιρείας και τη διάθεση μετοχών που αναλογούσαν σε μη ασκηθέντα Δικαιώματα Προτίμησης καθώς και

– 166.666.666 νέες συνήθεις μετοχές, οι οποίες παραχωρήθηκαν μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης προς τον κ. Μάριο Κουτσοκούμνη, στην τιμή των €0,015 ανά νέα μετοχή, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Ενημερωτικού Δελτίου ημερομηνίας 29 Οκτωβρίου 2021. 

Οι πιο πάνω μετοχές θα ενσωματωθούν στο ήδη εισηγμένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, το οποίο θα ανέλθει σε 328.123.035 μετοχές. Η διαπραγμάτευση των πιο πάνω μετοχών θα αρχίσει τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022.

Πηγή: inbusinessnews

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.