1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Metlife Κύπρου: Στήριξε ξανά τον Junior Achievement Κύπρου!

Metlife Κύπρου: Στήριξε ξανά τον Junior Achievement Κύπρου!

Metlife Κύπρου: Στήριξε ξανά τον Junior Achievement Κύπρου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τη συνεχή και επιτυχημένη τους συνεργασία επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά η Metlife Κύπρου και ο μη Κερδοσκοπικός οργανισμός Junior Achievement κατά τη διάρκεια του τελικού και της τελετής βράβευσης του προγράμματος «Μαθητική Επιχείρηση 2023» του μη κερδοσκοπικού οργανισμού.

Η ασφαλιστική εταιρεία ήταν ο ένας από τους δύο «Εταίρους» του προγράμματος Μαθητική Επιχείρηση.

Ο Γενικός Διευθυντής της Metlife Κύπρου , Στράτος Πέτρου, ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του προγράμματος ενώ είναι μέλος και του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού. Επίσης, η ομάδα «Green and Glad» από το Λύκειο Λευκάρων, η οποία κέρδισε το βραβείο «Προϊόν με τις Περισσότερες Πωλήσεις», είχε ως μέντορα το στέλεχος της εταιρεία, Παναγιώτη Πίττα.

Ο Τελικός και η Τελετή βράβευσης του προγράμματος «Μαθητική Επιχείρηση 2023» από τον Oργανισμό Junior Achievement Κύπρου (JA Cyprus) πραγματοποιήθηκε ε μεγάλη επιτυχία για 10η συνεχή χρονιά, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023.

Δείτε περισσότερα για τον φετινό διαγωνισμό εδώ.

Τα τελευταία δέκα χρόνια, ο Junior Achievement Κύπρου είναι αφοσιωμένος στην ενίσχυση την επιχειρηματικότητας και τις ηγετικές δεξιότητες στους νέους και τις νέες μας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να κάνουν τη διαφορά στις κοινότητες τους.

Ποιος είναι ο Junior Achievement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Metlife Cyprus: Αναδεικνύεται ξανά σε ... Great Place to Work

Ο Junior Achievement Κύπρου είναι μέλος του Junior Achievement Worldwide, ενός από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ). Ο JA Κύπρου είναι αφιερωμένος στην αντιμετώπιση των θεμελιωδών κοινωνικών και οικονομικών προκλήσεων των νέων, εκπαιδεύοντας και ενδυναμώνοντας τους να διαμορφώσουν το μέλλον τους και τη δική τους επιτυχία.

O JA Worldwide μέσω της προσφοράς βιωματικής μάθησης στον τομέα της χρηματοοικονομικής παιδείας, της ετοιμότητας εργασίας και της επιχειρηματικότητας, διευρύνει αποτελεσματικά τον καμβά των δυνατότητων για τους νέους ανθρώπους και εμπλουτίζει την ικανότητά τους τόσο να εμπλακούν στην οικονομική ανάπτυξή τους όσο και στο να συμβάλουν στην ενδυνάμωση της οικογένειας, της κοινότητας και της οικονομίας.

Με περισσότερα από 100 κράτη μέλη, το δίκτυο JA Worldwide τροφοδοτείται από περισσότερους από 470.000 εθελοντές και συμβούλους από όλους τους τομείς της κοινωνίας, με επιρροή σε πάνω από 10 εκατομμύρια νέους ανά τον κόσμο κάθε χρόνο.

Τα προγράμματα και οι δραστηριότητες του οργανισμού απευθύνονται σε μαθητές/τριες όλων των ηλικιών, από το δημοτικό σχολείο μέχρι την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η συνέργεια των εκπαιδευτικών, των μεντόρων από τον επιχειρηματικό κόσμο και το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο αποτελούν βασικούς παράγοντες επιτυχίας στην εμπειρία των μαθητών/τριών που συμμετέχουν σε προγράμματα του JA.

Μάθετε περισσότερα για τον Junior Achievement Κύπρου εδώ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.