1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. MetLife «Filled with love»: Στηρίζοντας τους «Νέους Αθλητές» των Ειδικών Ολυμπιακών...

MetLife «Filled with love»: Στηρίζοντας τους «Νέους Αθλητές» των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου

MetLife «Filled with love»: Στηρίζοντας τους «Νέους Αθλητές» των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αυτές τις γιορτές, για ακόμα μια φορά, η MetLife βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών του προγράμματος «Νέοι Αθλητές» των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου. Στο πλαίσιο της ενέργειας «Filled with love», υπάλληλοι της εταιρείας ετοίμασαν με πολλή χαρά τσαντούλες με χρήσιμο υλικό, οι οποίες θα παραδοθούν στα παιδιά που συμμετέχουν, με σκοπό να δείξουν έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξη στους Νέους Αθλητές. Η ενέργεια πραγματοποιείται ως μέρος της πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της MetLife «Volunteering With Purpose: 90 Days of Giving».

Οι τσαντούλες που ετοιμάστηκαν από τους εθελοντές της MetLife φέρουν το λογότυπο των Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων και εστάλησαν στην εταιρεία εκ μέρους της διοργάνωσης, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη διαχρονική στήριξη του MetLife Foundation στο πρόγραμμα «Νέοι Αθλητές», το οποίο περιλαμβάνει αθλήματα και παιχνίδι για παιδιά με ή χωρίς διανοητικές αναπηρίες από 2 έως 7 ετών.

Η ετοιμασία έγινε σε γιορτινό κλίμα και οι υπάλληλοι γέμισαν με περίσσια αγάπη την κάθε τσαντούλα παρέα με συναδέλφους είτε ακόμη και με τις οικογένειές τους. Οι τσαντούλες περιλάμβαναν ένα μικρό πακέτο εξοπλισμού για τους μικρούς αθλητές, έντυπο εκπαιδευτικό υλικό και παιδικά βιβλία. «Αυτή είναι η στιγμή σας», «Μην ξεχνάς να ονειρεύεσαι», «Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας» ήταν κάποια από τα συγκινητικά μηνύματα που έγραψαν οι ίδιοι οι υπάλληλοι της MetLife, εκδηλώνοντας έμπρακτα την υποστήριξη και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για τα παιδιά του προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Η Έλενα Δημοσθένους, Sales Support/Marketing & Communication Manager της MetLife Κύπρου, ευχαρίστησε θερμά όλους τους εθελοντές οι οποίοι συμμετείχαν στην ενέργεια, τονίζοντας ότι το motto «Filled with love» αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των ανθρώπων της εταιρείας που με κάθε ευκαιρία δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η MetLife θα παραμείνει στο πλευρό των «Νέων Αθλητών», αναδεικνύοντας τη σημασία της συμμετοχής των παιδιών σε προγράμματα που προάγουν το ομαδικό πνεύμα και τη συλλογικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της MetLife, επισκεφθείτε: https://www.metlife.com.cy/about-us/corporate-responsibility/

Πηγή: inbusinessnews

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.