1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. ΣΑΕΚ: Με νέα ασπίδα βαδίζουμε με ασφάλεια στο μέλλον – Νέο...

ΣΑΕΚ: Με νέα ασπίδα βαδίζουμε με ασφάλεια στο μέλλον – Νέο λογότυπο για τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου!

ΣΑΕΚ: Με νέα ασπίδα βαδίζουμε με ασφάλεια στο μέλλον – Νέο λογότυπο για τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το νέο του λογότυπο παρουσιάσε κατά τη διάρκεια της σημερινής 44ης Γενικής του Συνέλευσης ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ).

Όπως αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου κ. Ανδρέας Αθανασιάδης «το rebranding του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιριεών Κύπρου, αποτελεί το στέρεο βήμα μας σε μια νέα εποχή, με διαφορετικές απαιτήσεις και προκλήσεις».

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του ΣΑΕΚ σχετικά με το νέο λογότυπο του συνδέσμου.

Σε ένα κόσμο που συνεχώς μεταμορφώνεται, οφείλουμε να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις, να εξυγχρονιζόμαστε, να έχουμε ρόλο στη διαμόρφωση της επόμενης μέρας.

Με σχεδόν ένα αιώνα ζωής και προσφοράς στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και κατ’ επέκταση στην κοινωνία, το rebranding του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου, αποτελεί το στέρο βήμα μας σε ια νέα εποχή, με διαφορετικές απαιτήσεις και προκλήσεις.

Την ίδια στιγμή όμως, παραμένουμε θεματοφύλακες των αξιών που μας οδήγησαν με ασφάλεια μέχρι εδώ. Στο πλαίσιο αυτό, το νέο λογότυπο μας, διατηρεί αναλλοίωτη την ταυτότητα μας. Με μοντέρνο σχεδιασμό, αποτελείται από τρία μέρη που συμβολίζουν τους τρεις πυλώνες δράσης του Συνδέσμου και σχηματίζουν το παγκόσμιο σύμβολο ασφάλεια και ενότητας – την ασπίδα.

Η ανθρώπινη φιγούρα που εμφανίζεται στο κέντρο και ομοιάζει με το σύμβολο “chechmark”, αποτυπώνει άριστα την αποτελεσματικότητα, την ολοκλήρωση και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του Συνδέσμου, ενώ ταυτόχρονα προσδιορίζει και τον 4ο πυλώνα δράσης μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ξεπέρασαν τα €1,2 δις τα ασφάλιστρα της Κυπριακής αγοράς το 2023

Τέλος, οι κυκλικές λείες γραμμές της ασπίδας αποδίδουν σχεδιαστικά την πλήρη δέσμη υπηρεσιών που προσφέρουν τα μέλη του Συνδέσμου, με το τελικό αποτέλεσμα να λειτουργεί ως σύμβολο εμπιστοσύνης, ολοκλήρωσης και ετοιμότητας.

Με λογότυπο μας την ασπίδα, δεσμευόμαστε πως θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε πολυεπίπεδα την ανάπτυξη του θεσμού της Ασφάλισης και να ενισχύουμε τις προσπάθειες των 29 μελών μας.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.