1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Με μήνυμα αισιοδοξίας απέναντι στις προκλήσεις η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Ομίλου...

Με μήνυμα αισιοδοξίας απέναντι στις προκλήσεις η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Ομίλου CNP CYPRUS

Με μήνυμα αισιοδοξίας απέναντι στις προκλήσεις η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Ομίλου CNP CYPRUS
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι του Ομίλου CNP CYPRUS. Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα όλοι οι άνθρωποι του Ομίλου και  των Εταιρειών του στην Κύπρο, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν στιγμές ξεγνοιασιάς και να ανταλλάξουν ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος 2023.

Ο CEO του Ομίλου, κος Τάκης Φειδία, κατά την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας απέναντι στις προκλήσεις, καθώς αυτές είναι που διαμορφώνουν τους αληθινούς πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Ο κ. Φειδία ευχαρίστησε τους  εργαζόμενους για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και τη συμβολή τους στην συνεχή ανοδική αναπτυξιακή πορεία των Εταιρειών του Ομίλου CNP CYPRUS στην ασφαλιστική αγορά της Κύπρου. Για τη νέα χρονιά ευχήθηκε σε όλους υγεία και πρόοδο.

cnp-christmas-party-3
cnp-christmas-party

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.