1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Με επιτυχία και η συνέλευση του ΠΣΕΑΔ στην Λευκωσία. Ψήφος εμπιστοσύνης...

Με επιτυχία και η συνέλευση του ΠΣΕΑΔ στην Λευκωσία. Ψήφος εμπιστοσύνης στον Πάνο Τσιολή που επανεξελέγη για 3η φορά στην θέση του Προέδρου!

Με επιτυχία και η συνέλευση του ΠΣΕΑΔ στην Λευκωσία. Ψήφος εμπιστοσύνης στον Πάνο Τσιολή που επανεξελέγη για 3η φορά στην θέση του Προέδρου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε χθες 19 Ιανουαρίου 2022, η ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) στην επαρχία Λευκωσίας .

Η δεύτερη σε σειρά επαρχιακή συνέλευση του συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε στο SEMELI Hotel ενώ τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το παρών τους έδωσαν δεκάδες μέλη του συνδέσμου στην πρωτεύουσα δίνοντας ένα μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας για το μέλλον.

Κατά την εκλογική διαδικασία τα μέλη αναγνωρίζοντας το έργο που έγινε τα τελευταία χρόνια στον σύνδεσμο, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον νυν πρόεδρο της επαρχίας Λευκωσίας κ. Πάνο Τσιολή ο οποίος επανεξελέγη στην θέση του προέδρου της επαρχιακής επιτροπής Λευκωσίας για 3η συνεχόμενη φορά.

Ο κ. Τσιολής δηλώνοντας περήφανος που είναι μέλος του ΠΣΕΑΔ και απευθυνόμενος προς τα μέλη της επαρχίας Λευκωσίας δήλωσε ότι «Η ψήφος εμπιστοσύνης σας για να συνεχίσω τρίτη 2ετια σαν πρόεδρος Λευκωσίας αλλά και να σας εκπροσωπώ στο Παγκύπριο Διοικητικό Συμβούλιο με βαραίνει ακόμη περισσότερο. Υπόσχομαι να συνεχίσω με το ίδιο σθένος, συλλογικά με το 15μελες συμβούλιο της πρωτεύουσας. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Θερμές ευχαριστίες στους στενούς μου συνεργάτες συναδέλφους για την αγαστή συνεργασία.»

Το μήνυμα που βγαίνει από την Γενική Συνέλευση, συνέχισε ο κ.Τσιολής, είναι ότι «συνεχίζουμε εθελοντικά και ενωμένοι σαν μια γροθιά για μια καλύτερη ασφαλιστική βιομηχανία, για ανύψωση του κύρους του επαγγελματία ασφαλιστή με απώτερο σκοπό την διασφάλιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων – πελατών μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Η επιτροπή της επαρχίας Λευκωσίας αποτελείτε από 15 μέλη ενώ εκπροσωπείται με 7 εκλέκτορες στο Παγκύπριο Διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου.

Η σύνθεση της νέας επιτροπής έχει ως εξής:

Τσιολής Πάνος – Πρόεδρος – Εκλέκτορας στο Παγκύπριο Δ.Σ

Καπαρής Στέλιος – Αντιπρόεδρος – Εκλέκτορας στο Παγκύπριο Δ.Σ

Κονιζίδου Άντρη – Γραμματέας – Εκλέκτορας στο Παγκύπριο Δ.Σ

Χατζηπαναγη Κωνσταντινος – Ταμίας

Ναφαιδης Χρύσης – Οργανωτικός Γραμματέας

Ανδρέου Κυριάκος – Μέλος – Εκλέκτορας στο Παγκύπριο Δ.Σ

Γεωργιάδης Σωτήρης – Μέλος

Θεοδοσίου Λεωνίδας – Μέλος – Εκλέκτορας στο Παγκύπριο Δ.Σ

Ιεροκηπιώτης Αλέξης – Μέλος

Καπαρή Μαρία – Μέλος – Εκλέκτορας στο Παγκύπριο Δ.Σ

Καρύδης Νίκος – Μέλος

Λιόλη Α. Γιώργος – Μέλος

Λιόλη Γ. Γιώργος – Μέλος

Λοιζου Χαράλαμπος – Μέλος

Παπαδόπουλος Ανδρέας – Μέλος – Εκλέκτορας στο Παγκύπριο Δ.Σ

Την ερχόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι συνελεύσεις των επαρχιών Πάφου και Λάρνακας/Αμμοχώστου.

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από την συνέλευση.

psead-nic-1
psead-nic-5
psead-nic-4
psead-nic-2

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.