1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Κώστας Κώστα: Δίπλα στους επιχειρηματίες ηγέτες οι Γενικές Ασφάλειες

Κώστας Κώστα: Δίπλα στους επιχειρηματίες ηγέτες οι Γενικές Ασφάλειες

Κώστας Κώστα: Δίπλα στους επιχειρηματίες ηγέτες οι Γενικές Ασφάλειες
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

«Στο αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε, είναι σημαντικό να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται οι επιχειρηματίες που ξεχωρίζουν», τόνισε στην ομιλία του κατά τα 9α ΚΕΒΕ Business Awards, o γενικός διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών, Κώστας Κώστα.

Ο κ. Κώστα εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι για μια ακόμη χρονιά οι Γενικές Ασφάλειες παρουσιάζουν με περηφάνεια τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards. Τη μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν, όπως υπέδειξε, που εδώ και εννέα χρόνια αποτελεί τον απόλυτο θεσμό που προάγει την αριστεία, την καινοτομία και πάνω απ’ όλα τις ηγετικές προσωπικότητες που οδηγούν τον τόπο μας μπροστά.

Όπως επισήμανε ο Κώστας Κώστα, στο αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε, είναι σημαντικό να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται οι επιχειρηματίες που ξεχωρίζουν, αυτοί που διεξάγουν το επιχειρηματικό τους έργο με ακεραιότητα και ήθος, που στα δύσκολα βγαίνουν μπροστά και με την ηγετική προσωπικότητά τους δημιουργούν βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες στρατηγικές.

«Στις κρίσιμες στιγμές όμως», σημείωσε, παρών δηλώνουμε και εμείς. Οι Γενικές Ασφάλειες εδώ και 71 χρόνια βρίσκονται δίπλα στην κοινωνία, αντιμετωπίζοντας μαζί όλες τις κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας. Έτσι και τώρα, που η οικονομική ύφεση, ο πληθωρισμός και το ενεργειακό βυθίζουν περαιτέρω τις αγορές, εμείς στηρίζουμε την Κύπρο, τους ανθρώπους της και φυσικά την ασφαλιστική βιομηχανία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Κάβα των Επίλεκτων της Altius Insurance – Βραβεύσεις Κορυφαίων 2023

Δίνοντας το στίγμα με το οποίο πορεύονται οι Γενικές Ασφάλειες, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας υπογράμμισε πως ιστορία της επιβάλλει να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στις προκλήσεις της εποχής. «Με εγρήγορση, ευελιξία και προσαρμοστικότητα αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας, πάντα με ανθρωποκεντρική προσέγγιση», είπε.

«Την ίδια στιγμή», συνέχισε, «επενδύουμε σημαντικά στη ψηφιακή μεταμόρφωση του οργανισμού μας και στη βιώσιμη ανάπτυξή μας. Συμβαδίζουμε με τις διεθνείς τάσεις που επικρατούν και δημιουργούμε νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στα σημερινά θέλω των πελατών μας».

Τονίζοντας πως η Κύπρος έχει επιχειρηματίες ηγέτες που με διορατικότητα, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά θα καταφέρουν να μας οδηγήσουν σε ρυθμούς ανάπτυξης, ο κ. Κώστα εξέφρασε την βεβαιότητα ότι  σ’ αυτή την πορεία οι «Γενικές Ασφάλειες θα είναι δίπλα σε όλους εσάς που πορεύεστε στο αύριο».

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την ομιλία του γενικού διευθυντή των Γενικών Ασφαλειών, Κώστα Κώστα:

Εξοχότατε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας,

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Δεν μπορώ να σας κρύψω τον ενθουσιασμό μου, που για μία ακόμη χρονιά, οι Γενικές Ασφάλειες παρουσιάζουν με περηφάνεια τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards-τη μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν που εδώ και 9 χρόνια αποτελεί τον απόλυτο θεσμό που προάγει την αριστεία, την καινοτομία και πάνω από όλα τις ηγετικές προσωπικότητες που οδηγούν τον τόπο μας μπροστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Βράβευσε τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους η CNP CYPRIALIFE

Αξίες που σήμερα είναι ακόμη πιο πολύτιμες για την πρόοδο των επιχειρήσεων και της κοινωνίας και για την ασφαλή πορεία μας στο μέλλον.

Στο αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε, είναι σημαντικό να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται οι επιχειρηματίες που ξεχωρίζουν.

Αυτοί που διεξάγουν το επιχειρηματικό τους έργο με ακεραιότητα και ήθος. Που στα δύσκολα βγαίνουν μπροστά και με την ηγετική προσωπικότητά τους δημιουργούν βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες στρατηγικές.

Στις κρίσιμες στιγμές όμως, παρών δηλώνουμε και εμείς. Οι Γενικές Ασφάλειες εδώ και 71 χρόνια βρίσκονται δίπλα στην κοινωνία, αντιμετωπίζοντας μαζί όλες τις κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας.

Έτσι και τώρα, που η οικονομική ύφεση, ο πληθωρισμός και το ενεργειακό βυθίζουν περαιτέρω τις αγορές, εμείς στηρίζουμε την Κύπρο, τους ανθρώπους της και φυσικά την ασφαλιστική βιομηχανία.

Η ιστορία μας επιβάλλει να αναλαμβάνουμε ηγετικό ρόλο στις προκλήσεις της εποχής. Με εγρήγορση, ευελιξία και προσαρμοστικότητα αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας, πάντα με ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Την ίδια στιγμή, επενδύουμε σημαντικά στη ψηφιακή μεταμόρφωση του οργανισμού μας και στη βιώσιμη ανάπτυξή μας. Συμβαδίζουμε με τις διεθνείς τάσεις που επικρατούν και δημιουργούμε νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στα σημερινά θέλω των πελατών μας.

Αγαπητοί,

Κοιτάζοντάς σας από το βήμα βλέπω με αισιοδοξία το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι καλύτεροι στο Cyprus Insurance News - Δηλώστε συμμετοχή

Η Κύπρος έχει επιχειρηματίες ηγέτες που με διορατικότητα, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά θα καταφέρουν να μας οδηγήσουν σε ρυθμούς ανάπτυξης. Σ’ αυτή την πορεία είμαστε σίγουροι ότι οι Γενικές Ασφάλειες θα είναι δίπλα σε όλους εσάς που πορεύεστε στο αύριο.

Συγχαρητήρια στους βραβευθέντες.

Ευχαριστώ.

Πηγή: inbusinessnews

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.