1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Κατεχόμενα: Εταιρεία του «υπουργού οικονομικών» ασφαλίζει «κρατικούς οργανισμούς»

Κατεχόμενα: Εταιρεία του «υπουργού οικονομικών» ασφαλίζει «κρατικούς οργανισμούς»

Κατεχόμενα: Εταιρεία του «υπουργού οικονομικών» ασφαλίζει «κρατικούς οργανισμούς»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Εταιρεία του «υπουργού οικονομικών» ασφαλίζει «κρατικούς οργανισμούς» – Τι μεταδίδουν Τ/κ ΜΜΕ.

Με τίτλο «Το σκοτάδι του Αλισάν Σαν», η Αβρούπα αποκάλυψε χθες την ουσία, όπως υποστηρίζει, των αποκοπών ρεύματος και του σκοταδιού που προκαλείται στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στο δημοσίευμα προστίθεται ότι όπως πάρα πολλοί «οργανισμοί» του «κράτους», έτσι και ο ηλεκτροπαραγωγός σταθμός στην Τράπεζα της Κερύνειας είναι ασφαλισμένος στην ασφαλιστική εταιρεία Mapfree, η οποία ανήκει στον «υπουργό οικονομικών», Αλισάν Σαν.

Ο σταθμός δεν διορθώθηκε επειδή η εν λόγω εταιρεία δεν μπόρεσε να πληρώσει το κόστος των τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων, που προκλήθηκε από ζημιά η οποία υπήρξε στον σταθμό πριν ένα χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο κ. Σαν προτείνει να καταβάλει μόνο 800.000 δολάρια για την ζημιά και ασκεί πιέσεις στους «αρμοδίους».

Εξάλλου, ασφαλισμένο στην εταιρεία Mapfree είναι και το «κρατικό» νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία και το «κρατικό χημείο». Ούτε για τις ζημιές που προκλήθηκαν μετά από τις πυρκαγιές εκεί αποζημίωσε το «κράτος» ο Σαν, γράφει το δημοσίευμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: cyprustimes.com

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.