1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Συνεντεύξεις
  6. »
  7. Ιωάννα Πάντη: Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση μπορούμε να επιτύχουμε αυτό...

Ιωάννα Πάντη: Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση μπορούμε να επιτύχουμε αυτό που θέλουμε

Ιωάννα Πάντη: Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση μπορούμε να επιτύχουμε αυτό που θέλουμε
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Οικονομικό και Επιχειρηματικό Περιοδικό & Διαδικτυακό Portal «Economy Today» του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, τιμά την 8η Μαρτίου-Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.Το τεύχος Μαρτίου 2022 το οποίο είναι αφιερωμένο στη γυναίκα του σήμερα και στους αγώνες που δίνει καθημερινά, φιλοξενεί πολυσέλιδο αφιέρωμα με συνεντεύξεις από γυναίκες και επαγγελματικά στελέχη που δραστηριοποιούνται στην πολιτική, οικονομική, επιχειρηματική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Στο πλαίσιο αυτό φιλοξενεί συνέντευξη και από μια γυναίκα-στέλεχος του Ομίλου CNP CYPRUS, την Ανώτερη Διευθύντρια Αναλογιστικών Υπηρεσιών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, κα Ιωάννα Πάντη. Η συνέντευξη προωθεί τις αξίες του Ομίλου CNP για την ισότητα των γυναικών. Αναφέρεται επίσης, στο πρόσφατο βραβείο του μητρικού Ομίλου CNP Assurances για ίση αμοιβή στο 100%.

 Ολόκληρη η συνέντευξη πιο κάτω:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.