1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Ηνωμένο βασίλειο: Η Amazon ξεκινά να προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα για εταιρείες

Ηνωμένο βασίλειο: Η Amazon ξεκινά να προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα για εταιρείες

Ηνωμένο βασίλειο: Η Amazon ξεκινά να προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα για εταιρείες
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ακόμη μία κίνηση στην ασφαλιστική παγκόσμια αγορά από την Amazon, αυτή την φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα όπως δημοσιεύτηκε πριν μερικές βδομάδες στον διεθνή τύπο, η Amazon σκοπεύει να ξεκινήσει την προσφορά ασφαλιστικών προϊόντων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εταιρεία θα προσφέρει τα ασφαλιστικά προϊόντα στους Business Prime χρήστες της μέσω της εταιρείας Superscript. Τα προϊόντα που θα μπορούν οι πελάτες της Amazon να αγοράσουν θα είναι ασφάλεια περιεχομένων, επαγγελματική ευθύνη και προϊόντα cyber insurance. Η εταιρεία θα προσφέρει έκπτωση 20% πάνω στις υφιστάμενες χρεώσεις της  Superscript.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην χώρα από την εταιρεία Capgemini με την συμμετοχή 12,000 ατόμων, ένα 50% των καταναλωτών είναι έτοιμοι να αγοράσουν ασφάλεια από μη παραδοσιακούς πάροχους όπως μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες ή εταιρείες τεχνολογίας που δραστηριοποιούνται στον ασφαλιστικό κλάδο (insurtech).

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Superscript, Cameron Shearer, «η ασφαλιστική βιομηχανία πρέπει να γεφυρώσει την διαφορά ανάμεσα στους ασφαλιστές και τους πελάτες προσφέροντας γρήγορους, εύκολους και πελατοκεντρικούς τρόπους αγοράς ενός συμβολαίου».

Από την πλευρά της η Molly Dobson,  Country Manager της Amazon σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, δήλωσέ ότι «Βγαίνοντας από την πανδημία και επιστρέφοντας σταδιακά στην κανονικότητα, σαν εταιρείες θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν κορυφαία εργαλεία για να χρησιμοποιήσουν στην λειτουργία των επιχειρήσεων τους»

Είναι βέβαιο ότι αυτή η τάση θα αναπτυχθεί, μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, και στην υπόλοιπη Ευρώπη και είναι ενδιαφέρων το πως θα επηρεάσει την κάθε αγορά, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.