1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ideal Insurance: Βραβεύτηκε από το περιοδικό International Business Magazine του Ντουμπάι

Ideal Insurance: Βραβεύτηκε από το περιοδικό International Business Magazine του Ντουμπάι

Ideal Insurance: Βραβεύτηκε από το περιοδικό International Business Magazine του Ντουμπάι
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με το βραβείο «Best Health Insurance Agent Provider for Foreigners in Cyprus 2021» βραβεύτηκε το ασφαλιστικό Γραφείο Ideal Insurance στο πλαίσιο των καθιερωμένων βραβείων του περιοδικού «International Business Magazine» του Ντουμπάι.

Τα βραβεία International Business Magazine Awards καθιερώθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια με πρωταρχικό σκοπό την αναγνώριση των κορυφαίων ηγετών και εταιρειών σε ποικίλους τομείς που σχετίζονται με τη διεθνή επιχειρηματική και οικονομική αρένα.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ideal Insurance κ. Πάνος Τσιολής δήλωσε ότι η βράβευση αποτελεί προσωπική τιμή και θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους του τους πελάτες αλλά και να αφιερώσει το συγκεκριμένο βραβείο σε όλους τους διεθνής του πελάτες που χάρη στην υποστήριξη τους και τις συστάσεις του έχει καταφέρει η Ideal Insurance να διευρύνει το πελατολόγιο της προσφέροντας Ιδιωτικά και Επιχειρηματικά ασφαλιστικά σχέδια Υγείας.

Κλείνοντας ανάφερε ότι « Είμαστε περήφανοι για αυτή την διάκριση και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για ποιοτική εξυπηρέτηση».

Μεταξύ των βραβευθέντων είναι άλλες 10 εταιρείες και άτομα από την Κυπριακή Επιχειρηματική κοινότητα. Δείτε πιο κάτω όλα τα βραβεία που αφορούν την Κύπρο ενώ εδώ μπορείτε να δείτε όσους βραβεύτηκαν από όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ideal Insurance: Συμμετείχε στην Έκθεση Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.