1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Στέλλα Ζουλινάκη ανάμεσα στους συνεργάτες του Insurance Insiders Club!

Η Στέλλα Ζουλινάκη ανάμεσα στους συνεργάτες του Insurance Insiders Club!

Η Στέλλα Ζουλινάκη ανάμεσα στους συνεργάτες του Insurance Insiders Club!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Insurance Insiders Club είναι η Νο1 πλατφόρμα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που δημιουργήθηκε με σκοπό την προσφορά ενός πλαισίου στήριξης για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Το Insurance Insiders Club με μία ομάδα έμπειρων και αξιόλογων συνεργατών από Ελλάδα και Κύπρο και σε διαφορετικούς τομείς της προσωπικής & επιχειρηματικής ανάπτυξης στοχεύει να δώσει στα μέλη του πολύτιμες γνώσεις και εργαλεία έτσι που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη!

Ανάμεσα στους συνεργάτες της νέας αυτής πλατφόρμας είναι η Life & Business Coach, Στέλλα Ζουλινάκη! Με το Coaching ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να θέτει στόχους, να αναγνωρίζει τις ανάγκες του και να πετύχει στόχους που του αλλάζουν τη ζωή του.

Μάθε περισσότερα για τη Στέλλα Ζουλινάκη εδώ.

Δες όλους μας τους συνεργάτες εδώ.

Μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος του Insurance Insiders Club, ΔΩΡΕΑΝ για τις πρώτες 7 ημέρες και να απολαμβάνεις χρήσιμο περιεχόμενο τόσο από τη Στέλλα αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες της πλατφόρμας.

Για να δεις τις επιλογές συνδρομών κάνε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.