1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η SoEasy Travel Insurance λανσάρει ένα καινοτόμο Πρόγραμμα Συνεργατών!

Η SoEasy Travel Insurance λανσάρει ένα καινοτόμο Πρόγραμμα Συνεργατών!

Η SoEasy Travel Insurance λανσάρει ένα καινοτόμο Πρόγραμμα Συνεργατών!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Γίνε συνεργάτης της SoEasy Travel Insurance με το Πρόγραμμα Συνεργατών και ξεκίνα να κερδίζεις χρήματα!

Η SoEasy Travel Insurance, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης σε Κύπρο και Ελλάδα, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου προγράμματος συνεργατών (Affiliate Program). Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα επιτρέπει στους συνεργάτες της εταιρείας να προωθήσουν τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης της SoEasy Travel Insurance έναντι προμήθειας.

Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά εύκολο και απλό στη χρήση και παρέχει μια σειρά από οφέλη για τους συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων:

  • Ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων ταξιδιωτικής ασφάλισης για να διαλέξουν οι τελικοί καταναλωτές
  • Εύκολος και απλός τρόπος λήψης προσφοράς και αγοράς συμβολαίου
  • Ένα εύχρηστο πρόγραμμα εγγραφής για τους συνεργάτες
  • Υψηλές προμήθειες
  • Υποστήριξη Συνεργατών

Ο τρόπος λειτουργίας του προγράμματος είναι εξαιρετικά απλός αφού έχει δημιουργηθεί στα πρότυπα μεγάλων προγραμμάτων συνεργατών του εξωτερικού. Μέσα από το Affiliate Link που έχει στη διάθεση του ο κάθε συνεργάτης, μπορεί να προωθήσει την ταξιδιωτική ασφάλεια της SoEasy Travel Insurance στο κοινό και όταν αυτοί αγοράσουν, να επωφεληθεί της υψηλής προμήθειας!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές
  • Ιστοσελίδες σχετικές με την ασφάλιση
  • Αρθρογράφους
  • Influencers
  • Τουριστικούς Πράκτορες
  • Τουριστικές Ιστοσελίδες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Όλα για τις ασφαλίσεις εγγυήσεων και πιστώσεων στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks!

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε το πρόγραμμα συνεργατών μας, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους να εξασφαλίσουν ασφάλεια στα ταξίδια τους» δήλωσε ο Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance Brokers, της μητρικής εταιρείας SoEasy Travel Insurance. «Πιστεύουμε ότι αυτό το πρόγραμμα παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στους συνεργάτες μας να κερδίσουν χρήματα, προωθώντας τα κορυφαία προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης που προσφέρουμε, σε όσους ταξιδεύουν.».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον εγγραφής στο πρόγραμμα της SoEasy Travel Insurance, καθώς και να βρουν περισσότερες πληροφορίες, στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://my.soeasytravelinsurance.com/affiliate-program

Σχετικά με την SoEasy Travel Insurance

Η SoEasy Travel Insurance είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης σε Κύπρο και Ελλάδα που προσφέρει ασφάλεια σε χιλιάδες ταξιδιώτες από απρόβλεπτα γεγονότα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Η SoEasy Travel Insurance παρέχει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων ταξιδιωτικής ασφάλισης για να διαλέξουν οι ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων για ατομικά, οικογενειακά και επαγγελματικά ταξίδια. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια σειρά από πρόσθετες καλύψεις, όπως κάλυψη ακύρωσης ταξιδιού, απώλειας αποσκευών και ιατρικών εξόδων.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.