1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η SoEasy Insurance μαθαίνει τους συνεργάτες της S.W.O.T. και S.O.A.R. Analysis!

Η SoEasy Insurance μαθαίνει τους συνεργάτες της S.W.O.T. και S.O.A.R. Analysis!

Η SoEasy Insurance μαθαίνει τους συνεργάτες της S.W.O.T. και S.O.A.R. Analysis!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Στέλλα Ζουλινάκη θα είναι η παρουσιάστρια του Δωρεάν Online σεμιναρίου που διοργανώνει η SoEasy Insurance, αύριο Τετάρτη 31/05/23 μεταξύ των ωρών 14:30-15:30.

Το σεμινάριο έχει τον τίτλο “Feel Ready to Upgrade your job” και σε αυτό θα παρουσιαστούν δύο πολύ χρήσιμα εργαλεία επαγγελματικής ανάπτυξης η S.W.O.T. και η S.O.A.R. Analysis.

Οι δύο πιο πάνω μεθόδοι αποτελούν σύγχρονες και δοκιμασμένες πρακτικές που αναλύουν τα θετικά και αρνητικά ενός επαγγελματία και στόχο έχουν να μετατρέψουν τα αρνητικά σημεία σε θετικά και τις απειλές σε ευκαιρίες,με στόχο τις φιλοδοξίες και τα αποτελέσματα που επιθυμεί ο κάθε επαγγελματίας.

Το Σεμινάριο διοργανώνεται απο την Arch Insurance (EU) dac σε συνεργασία με την SoEasy Insurance Brokers Ltd.

Η Στέλλα Ζουλινάκη είναι Life & Business Coach αλλά και Ασφαλιστικός Σύμβουλος για 25 χρόνια.

Πρόσφατα η Στέλλα Ζουλινάκη ξεκίνησε συνεργασία και με την καινούργια πλατφόρμα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, Insurance Insiders Club. Περισσότερα για το Insurance Insiders Club μπορείτε να μάθετε εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.