1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Progressive Insurance στηρίζει τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών

Η Progressive Insurance στηρίζει τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών

Η Progressive Insurance στηρίζει τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με επιστολή του προς την ασφαλιστική εταιρεία Progressive Insurance, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων και φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών, ευχαρίστησε την εταιρεία για την ευγενή εισφορά στον σύνδεσμο.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου στην επιστολή του διαβεβαιώνει ότι με τη συμβολή και στήριξη της η εταιρεία συντελεί στις προσπάθειες για την ευημερία των Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων με Συγγενείς Καρδιοπάθειες καθώς και των οικογενειών τους. 

Η Progressive Ασφαλιστική με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι όπως κάθε χρόνο η εισφορά αποτελεί μία μικρή χειρονομία από την εταιρεία και το προσωπικό της για τα χαμόγελα των παιδιών με καρδιοπάθειες και εύχεται σε όλα τα παιδιά υγεία, δύναμη και ευτυχία.

progressive-donation

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.