1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Progressive Ασφαλιστική συμβάλει στο έργο του ιδρύματος «Αλκίνοος Αρτεμίου»

Η Progressive Ασφαλιστική συμβάλει στο έργο του ιδρύματος «Αλκίνοος Αρτεμίου»

Η Progressive Ασφαλιστική συμβάλει στο έργο του ιδρύματος «Αλκίνοος Αρτεμίου»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με ομαδική προσπάθεια, η Progressive Ασφαλιστική, συμβάλει στο έργο του ιδρύματος «Αλκίνοος Αρτεμίου», συλλέγοντας μεταχειρισμένα βιβλία με σκοπό τη βοήθεια των παιδιών με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις, συστάθηκε το 2021, εις μνήμη του Αλκίνοου Αρτεμίου ο οποίος πέθανε από καρκίνο στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

Το Ίδρυμα είναι εγγεγραμμένο στον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας δυνάμει του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων και άλλα συναφή θέματα Νόμου και φέρει τον αριθμό μητρώου ΛΕΥ/Ι/21.

Παρά το γεγονός ότι οι σκοποί του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου είναι ευρείς, αποστολή του Ιδρύματος είναι να βοηθήσει στην ποιοτικότερη, πιο ευχάριστη, πιο ανακουφιστική διαβίωση και φροντίδα των οικογενειών και των παιδιών που νοσηλεύονται σε ογκολογικές – αιματολογικές κλινικές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Αυτό, θα επιτευχθεί σε συντονισμό με τους άλλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και με την άδεια και την καθοδήγηση των θεραπόντων ιατρών του κάθε παιδιού.

Η προσπάθεια για επίτευξη της αποστολής και των σκοπών του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου θα στηριχτεί σε συγκεκριμένα προγράμματα δράσης τα οποία υλοποιεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Bραβείο Kristel για την Progressive Ασφαλιστική

Μάθε περισσότερα για το ίδρυμα «Αλκίνοος Αρτεμίου» εδώ και δες πως μπορείς και εσύ να στηρίξεις τη δράση του.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.