1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Prime Insurance γιορτάζει 23 χρόνια λειτουργίας

Η Prime Insurance γιορτάζει 23 χρόνια λειτουργίας

Η Prime Insurance γιορτάζει 23 χρόνια λειτουργίας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

23 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει σήμερα η ασφαλιστική εταιρεία Prime Insurance, αφού σαν σήμερα το 1999 ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στην Κυπριακή αγορά.

Η παρουσία της PRIME INSURANCE στα ασφαλιστικά δρώμενα της Κύπρου, άρχισε το 1999 με την ίδρυση της ασφαλιστικής εταιρείας INTERLIFE. Λόγω επέκτασης των εργασιών της Εταιρείας στην Ελλάδα μετά τη συγχώνευσή της με την DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ το 2011, μετονομάστηκε σε PRIME INSURANCE.

Από τη στιγμή της ίδρυσής της, έθεσε ως πρωταρχικό στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου ασφαλιστικά προγράμματα και υπηρεσίες, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, υπευθυνότητα και διαχρονική συνέπεια, ώστε να ικανοποιούν τις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Με πείρα, τεχνογνωσία και ισχυρή μετοχική δομή, η Εταιρεία ακολουθεί μια συνεχή πορεία ανάπτυξης και προόδου. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να ξεχωρίσει για την προσφορά της στην οικονομία και στην κοινωνία του τόπου και να ταυτίσει το όνομα PRIME με τις ασφαλίσεις Ζωής, Υγείας, Ευθύνης και Περιουσίας. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού, μέσα από την ποιότητα και αξιοπιστία του ασφαλιστικού έργου που προσφέρει και την ουσιαστική συμβολή της στην ανάπτυξη του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Η PRIME INSURANCE συνεχίζει την ανοδική της πορεία, με το ίδιο όραμα, τις ίδιες αξίες και την ίδια φιλοσοφία, ακολουθώντας τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Ανήκει στον Όμιλο DEMCO, έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτικούς ομίλους στην Ελλάδα, με ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα κλάδων όπως Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες, Τεχνολογία και Τηλεπικοινωνίες, Αναψυχή και Ψυχαγωγία.

Δείτε την ανάρτηση της εταιρείας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.