1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Οικονομια
  6. »
  7. Η ΟΕΒ διοργανώνει Διαδικτυακή Παρουσίαση για τις Ευκαιρίες Χρηματοδότησης Επιχειρήσεων!

Η ΟΕΒ διοργανώνει Διαδικτυακή Παρουσίαση για τις Ευκαιρίες Χρηματοδότησης Επιχειρήσεων!

Η ΟΕΒ διοργανώνει Διαδικτυακή Παρουσίαση για τις Ευκαιρίες Χρηματοδότησης Επιχειρήσεων!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας σας προσκαλούν σε Διαδικτυακή Παρουσίαση (πλατφόρμα zoom) των δύο νέων προσκλήσεων υποβολής προτάσεων των προγραμμάτων του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) «Έρευνα στις Επιχειρήσεις» συνολικού προϋπολογισμού €6 εκ. για ενίσχυση των κυπριακών επιχειρήσεων. Το διαδικτυακή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 11.00-12.00.

Οι προσκλήσεις εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Έρευνα στις Επιχειρήσεις» του ΙδΕΚ και αποτελούν ευκαιρία για μικρές, μεσαίες και μεγάλες Kυπριακές επιχειρήσεις να δημιουργήσουν νέα ή ουσιαστικά βελτιωμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή μεθόδους παραγωγής υψηλής προστιθέμενης αξίας. Απώτερος σκοπός του Προγράμματος είναι η εντατικοποίηση της συμμετοχής των κυπριακών επιχειρήσεων σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Με στόχο την ενίσχυση της ικανότητας μεγαλύτερου αριθμού επιχειρήσεων να καινοτομούν, θα διατεθεί προϋπολογισμός ύψους  €1 εκατ. σε επιχειρήσεις οι οποίες δεν έχουν προηγουμένως υποβάλει προτάσεις ως Ανάδοχοι Φορείς στο ΙδΕΚ στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Ε&Κ του ΙδρύματοςΗ μέγιστη χρηματοδότηση ανά έργο ανέρχεται σε €200.000. Τομείς Προτεραιότητας: Ενέργεια, Τουρισμός, Μεταφορές-Ναυτιλία, Γεωργία-Τρόφιμα, Δομημένο Περιβάλλον-Κατασκευές, Υγεία και/ή σε ένα εκ των Οριζόντιων Τομέων Προτεραιότητας: Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και Αειφορία-Περιβάλλον. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 24η Απριλίου 2023.

Για δήλωση εγγραφή στην παρουσίαση παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.