1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κάλυψε τους συμμετέχοντεςστον 5ο RADISSON...

Η Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κάλυψε τους συμμετέχοντες
στον 5ο
RADISSON BLU Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας 2022

Η Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κάλυψε τους συμμετέχοντεςστον 5ο RADISSON BLU Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας 2022
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, για πρώτη χρονιά, ήταν ο χορηγός Ασφάλειας και Υγείας του 5ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιου Λάρνακας, καλύπτοντας έτσι με τη Δύναμη Ασφάλειας της όλους τους συμμετέχοντες.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού της Λάρνακας, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, συμμετείχε με τη δική της ομάδα από εθελοντές και αθλητές που συμμετείχαν στον Εταιρικό Μαραθώνιο.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων & Στήριξης Εργασιών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Χάρης Ν. Παστίδης, απένειμε τα βραβεία στις γυναίκες που πρώτευσαν στον Ημι-Μαραθώνιο δρόμου των 21 χιλ.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία του αγώνα, τους διοργανωτές, τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης, τους αθλητές που έλαβαν μέρος, τους εθελοντές που απλόχερα συνέβαλαν και τις χιλιάδες κόσμου που συμμετείχε. Με την προσπάθεια όλων αναδείχθηκαν οι διαχρονικές αξίες του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.