1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Κόσμος Ασφαλιστική ταξιδεύει το όχημά σου στην Ελλάδα με Ασφάλεια

Η Κόσμος Ασφαλιστική ταξιδεύει το όχημά σου στην Ελλάδα με Ασφάλεια

Η Κόσμος Ασφαλιστική ταξιδεύει το όχημά σου στην Ελλάδα με Ασφάλεια
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Daleela θα σαλπάρει την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 για να συνδέσει για 3η συνεχόμενη χρονιά ακτοπλοϊκά την Κύπρο με την Ελλάδα.

Για όσους θέλουν να μεταφέρουν και το όχημα τους στην Ελλάδα, ένα ζήτημα που πρέπει να έχουν υπόψιν τους είναι ότι οι ζημιές στο ίδιο το όχημα κατά την μεταφορά του οχήματος και ενώ αυτό βρίσκεστε εν πλω δεν προσφέρεται από τα ασφαλιστήρια μηχανοκινήτων οχημάτων και ως εκ τούτου θα χρειαστεί να εξασφαλίσουν ξεχωριστή κάλυψη.

Η Κόσμος Ασφαλιστική, έρχεται να δώσει λύση στο θέμα αυτό αφού για ακόμη μια χρονιά προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη για την μεταφορά του οχήματος των ταξιδιωτών με ασφάλιστρα μάλιστα να ξεκινάνε από €35 μόνον.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και πλήρως ηλεκτρονική! Για περισσότερες πληροφορίες και για να πάρετε προσφορά κάντε κλικ ΕΔΩακολουθήστε τα βήματα και… καλό ταξίδι!

Τι ισχύει με την Ασφάλιση του αυτοκινήτου μου;

Η ασφαλιστική κάλυψη για οδήγηση του οχήματος σας στην Ελλάδα, με βάση την τρέχουσα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία ισχύει για οχήματα που είναι ασφαλισμένα στην Κυπριακή Δημοκρατία και τυχόν ζημιές που θα προκληθούν σε τρίτους ενώ το όχημα οδηγείται στο εξωτερικό καλύπτονται από την ασφαλιστική επιχείρηση που σας παρέχει κάλυψη.

Όπως αναφέραμε, ζημιές στο ίδιο το όχημα στο εξωτερικό, κατά την μεταφορά του οχήματος και ενώ βρίσκεστε εν πλω δεν προσφέρεται από τα ασφαλιστήρια μηχανοκινήτων οχημάτων και ως εκ τούτου θα χρειαστεί να εξασφαλίσετε ξεχωριστή κάλυψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τύποι οδηγών που θα συναντήσεις στο δρόμο. Εσύ ποιος είσαι;

Όλες οι πληροφορίες για την Ακτοπλοϊκή Σύνδεση

Όπως είναι ήδη γνωστό, για φέτος το πλοίο θα αναχωρεί μόνο από τη Λεμεσό με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Οι τιμές ξεκινούν από €77,86 με επιστροφή σε κάθισμα, ενώ σε καμπίνα 2ης κλάσης οι τιμές ξεκινούν από €97,86 και φτάνουν μέχρι €147,86 σε καμπίνα 1ης κλάσης.

Για μεταφορά αυτοκινήτου, το κόστος είναι στα €268 μετ’ επιστροφής, για μοτοσικλέτα στα €185 ενώ για μεταφορά σκύλου ή γάτου το κόστος ανέρχεται στα €70 σε κλουβί ή στα €100 σε καμπίνα.

Κατά την περσινή περίοδο, ταξίδεψαν 7407 επιβάτες και 455 κατοικίδια ζώα, ενώ μεταφέρθηκαν 2496 συνοδευόμενα οχήματα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην πύλη που είναι διαθέσιμη εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.