1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Anytime Cyprus στο Business Day της INTERAMERICAN

Η Anytime Cyprus στο Business Day της INTERAMERICAN

Η Anytime Cyprus στο Business Day της INTERAMERICAN
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η INTERAMERICAN συμμετείχε και φέτος στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητάς & Σταδιοδρομίας, διοργανώνοντας ένα εξαιρετικά επιτυχημένο Business Day στις 27/01/2022. Στόχος της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε και φέτος διαδικτυακά, ήταν οι ομάδες μας να παρουσιάσουν τον τρόπο που εργαζόμαστε, ζούμε και αλληλοεπιδρούμε.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν φοιτητές και επαγγελματίες που ενημερώθηκαν για το νέο ευέλικτο μοντέλο εργασίας της Εταιρίας μας, που καταργεί την παραδοσιακή ιεραρχία και βασίζεται στη λειτουργία και συνεργασία των ομάδων. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον CEO, Γιάννη Καντώρο και να του θέσουν ερωτήσεις, την ομάδα του HR και με εκπροσώπους άλλων ομάδων για τις δεξιότητές τους, τις σπουδές τους και την επαγγελματική τους πορεία στον οργανισμό.

Στο event πήρε μέρος και η Ομάδα Anytime Cyprus 360 του Mobility & Convenience Tribe, μία ομάδα με ανάμεικτα skills ανθρώπων (Business,IT), οι μισοί από τους οποίους ζουν στην Κύπρο και οι υπόλοιποι στην Ελλάδα. Οι άνθρωποί μας παρουσίασαν στους φοιτητές τον τρόπο που καταφέρνουν να συνεργάζονται αποτελεσματικά, αν και από απόσταση και το πώς σχεδιάζουν και αναπτύσσουν απαιτητικά projects, χωρίς μεγάλα dependencies.

Αναφέρθηκαν στις σπουδές τους, στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και στη δυνατότητα που τους δίνει ο νέος τρόπος εργασίας, ώστε να κινούνται εύκολα, γρήγορα και δημιουργικά, εστιάζοντας στους ανθρώπους και στη συνεχή εξέλιξη, υιοθετώντας νέες πρακτικές και εξασφαλίζοντας έτσι υψηλότερη αξία για την Εταιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οδήγηση στην εγκυμοσύνη; Τι να προσέξετε

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους με ουσιαστικό τρόπο. Έχουν πετύχει να προσφέρουν στο κοινό της Κύπρου μία εύκολη και γρήγορη εμπειρία online ασφάλισης με εξατομικευμένα προγράμματα, που προσαρμόζονται στις υπάρχουσες συνθήκες, αλλά και υπηρεσίες γύρω από τη μετακίνηση και την ασφαλέστερη ζωή στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.