1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. HJS Insurance: Χορηγός στη φιλανθρωπική εκδήλωση Santa Fun Run

HJS Insurance: Χορηγός στη φιλανθρωπική εκδήλωση Santa Fun Run

HJS Insurance: Χορηγός στη φιλανθρωπική εκδήλωση Santa Fun Run
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης η εταιρεία HJS Insurance στηρίζει σαν χορηγός τη φιλανθρωπική εκδήλωση Santa Fun Run που διοργανώνει η πλατφόρμα Fun Run Cy.

Η HJS Insurance είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλιστικών πρακτόρων και συμβούλων που αντιπροσωπεύει μερικές από τις καλύτερες Παγκόσμιες και Τοπικές Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Κύπρο.

Fun Run Cy

To Fun Run Cy είναι μία κοινωνική πλατφόρμα με επίκεντρο το τρέξιμο και το περπάτημα σε όλη την Κύπρο. Αποτελείτε από άτομα όλων των ηλικιών και ικανοτήτων και διοργανώνει εβδομαδιαίες διαδρομές 5 χιλιομέτρων για τρέξιμο και περπάτημα.

Η εκδήλωση

Ενόψει των Χριστουγέννων το Fun Run διοργανώνει το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου ένα ξεχωριστό Santa Fun Run 5 χιλιομέτρων στο Afrodite Hills Resort και η HJS Insurance είναι ανάμεσα στους χορηγούς της εκδήλωσης.

Η διαδρομή προσφέρει τα ομορφότερα τοπία του νησιού! Ένας συνδυασμός με ανήφορο, κατήφορο, γήπεδα golf και θέα την θάλασσα! Αυτή η διαδρομή τα έχει όλα! Μπορείτε να περπατήσετε η να τρέξετε, εσείς επιλέγετε!

Το εισιτήριο θα  περιλαμβάνει:

  • Στολή Αγίου Βασίλη (παντελόνι, σακάκι, καπέλο, γένια)
  • εγγραφή στο FunRun
  • βραχιόλι FunRun με δικό σας ID

Μέρος τον εσόδων θα δοθούν στο ίδρυμα ‘For the Love of Life’. Ένα ιδιωτικό ίδρυμα πού δημιουργήθηκε για να παρέχει οικονομική βοήθεια και υλικά αγαθά σε συνάνθρωπους μας που το έχουν ανάγκη. Στόχος τους είναι η ποιοτική ζωή!

Περισσότερες πληροφορίες για το ίδρυμα εδώ : https://www.aphroditehills.com/love-life-foundation/

Για να κάνετε εγγραφή στο Santa FunRun: https://funruncy.com/santa-run/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.