1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. H TECHINS βοηθάει τον επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου να βελτιώσει την...

H TECHINS βοηθάει τον επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου να βελτιώσει την εικόνα του στο διαδίκτυο!

H TECHINS βοηθάει τον επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου να βελτιώσει την εικόνα του στο διαδίκτυο!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η εταιρεία τεχνολογίας TECHINS, δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει τον σύμμαχο των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου στην προσπάθεια τους για συνεχή ανάπτυξη των εργασιών τους. Ως μία εταιρεία που έχει στο επίκεντρο της τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες που έρχονται να αντιμετωπίσουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

Πέραν της ανάπτυξης εφαρμογών που κάνουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών του κλάδου πιο εύκολη και αποτελεσματική, όπως οι εφαρμογές Lux, My Agenda, My Activity και THETIS CRM, η εταιρεία μπορεί να υποστηρίξει τους επαγγελματίες του κλάδου στη βελτίωση της εικόνας τους στο διαδίκτυο.

Κάθε επαγγελματίας σήμερα δεν μπορεί να μην έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο ευρύτερα. Με τις αλλαγές που συντελούνται στον ψηφιακό κόσμο σήμερα να είναι ραγδαίες, κάθε επαγγελματίας χρειάζεται δίπλα του έναν συνεργάτη που να μπορεί να τον υποστηρίξει στους τομείς αυτούς με επαγγελματισμό και κατάρτιση.

Η TECHINS ως μία εταιρεία με εστίαση στον ασφαλιστικό κλάδο, έχει θέσει υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης των πελατών της έτσι ώστε να προσθέτει επιπρόσθετη αξία στις δραστηριότητες τους.

Ξεκινώντας από τη δημιουργία ιστοσελίδας, η TECHINS εφαρμόζει μία προσέγγιση κατά την ανάπτυξη μίας ιστοσελίδας που βασίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες. Αρχικά, έπειτα τη στενή επικοινωνία με τον ίδιο τον επαγγελματία, οι ομάδες σχεδιασμού, ανάπτυξης και περιεχομένου της εταιρείας προχωρούν στη σύλληψη της ιδέας. Στη συνέχεια ακολουθούν στοιχεία όπως η εμφάνιση, η λειτουργία και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας το οποίο μπορεί να επηρεάσει μεμονωμένα ή συλλογικά την κατάταξη στις διάφορες μηχανές αναζήτησης αλλά και την εμπειρία του χρήστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  ΕΕ: Νέος νόμος ψηφίστηκε για τη ρύθμιση της AI

Αυτή την περίοδο η εταιρεία, θέλοντας να δώσει την ευχέρεια σε περισσότερους επαγγελματίες να αποκτήσουν τη δική τους ιστοσελίδα, προσφέρει την πλήρη δημιουργία ιστοσελίδας με πολύ ανταγωνιστική τιμολόγηση.

Πέραν της δημιουργίας ιστοσελίδας, η εταιρεία εξειδικεύετε στη δημιουργία Branding για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού χώρου, με στόχο την προσέλκυση πελατών με τον πιο ισχυρό τρόπο.

Τέλος, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μέσα από τη σωστή διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί ο επαγγελματίας να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης του, να αυξήσει τους δυνητικούς του πελάτες και να αυξήσει τις πωλήσεις του.

Περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της στο https://techins.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.