1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. H Anytime της INTERAMERICAN στο 6ο Insurtech Conference

H Anytime της INTERAMERICAN στο 6ο Insurtech Conference

H Anytime της INTERAMERICAN στο 6ο Insurtech Conference
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Anytime συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στο InsurTech Conference, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport, με κεντρικό θέμα “Future-ready Digital Insurance: Innovation & Customer Centricity” και διοργανωτή την Boussias Communications.

Ο βασικός στόχος του Συνεδρίου ήταν να αναδειχθούν οι τρόποι με τους οποίους ο ψηφιακός μετασχηματισμός μπορεί να βοηθήσει τις εταιρίες να ανταποκριθούν απέναντι στις τρέχουσες και μελλοντικές προσταγές της αγοράς καθώς και το πώς θα μπορούσε να συσχετιστεί η ανάπτυξη των εταιριών με την πελατοκεντρική προσέγγιση και κατ’ επέκταση την κάλυψη των αναγκών του πελάτη.

Anytime

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η ομιλία του Βασίλη Καζούκα, Business Development & Marketing Lead της Anytime Cyprus, μέλους του Group της Interamerican. O κ. Καζούκας στο πάνελ που συμμετείχε με θέμα την επόμενη μέρα της ψηφιακής ασφάλισης στην Κύπρο, ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς και του ανταγωνισμού. Καταρχάς, ανέδειξε την ανάγκη να δομήσουν οι εταιρίες ένα digital first, end-to-end και φιλικό προς το χρήστη customer journey, μέσα από το οποίο οι πελάτες θα λαμβάνουν γνώση για τα προϊόντα των εταιριών και θα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές. Στη συνέχεια έδωσε έμφαση στη σημασία του personalization, να εστιάσουν δηλαδή οι εταιρείες στο πώς θα οδηγήσουν βήμα – βήμα τον επισκέπτη του website τους στην επιλογή ενός προϊόντος που απευθύνεται αποκλειστικά στις δικές του ανάγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!

Επιπλέον, τόνισε τη σημασία του 24/7 digital customer support με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων και νέων τεχνολογιών (chatbots, artificial intelligence κ.α.). Ακόμη, επισήμανε την αναγκαιότητα ανάπτυξης δομημένων οικοσυστημάτων και συνεργειών με άλλους κλάδους και εταιρείες γύρω αλλά και πέρα από την ασφάλιση, προκειμένου ο πελάτης να λάβει μέσα από αυτές τις συνεργασίες προστιθέμενη αξία ενώ σημείωσε τέλος την ανάγκη για βελτίωση της διαχείρισης απαιτήσεων μέσω της ψηφιοποίησης με σκοπό την ολιστική εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά και την εξασφάλιση της δίκαιης και άμεσης αποζημίωσής του.

Σε ό,τι αφορά το πώς η Anytime θα διαφοροποιήσει τις πρακτικές της ώστε να προσαρμοστεί στην επόμενη μέρα της ψηφιακής ασφάλισης, ανέφερε αρχικά ότι στον οργανισμό έχει ήδη εισαχθεί ένα νέο μοντέλο εργασίας, πιο ευέλικτο, βασισμένο στη μεθοδολογία του agile. Αναφέρθηκε επίσης στις αυτοματοποιήσεις και αναβαθμίσεις που γίνονται στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού ενώ στάθηκε στην έμφαση που δίνεται, ώστε μέσα από έναν ολοκληρωμένο μηχανισμό που αφορά τη συλλογή feedback από τους πελάτες, να προβαίνει η εταιρία σε βελτιώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με γνώμονα την αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

Επιπλέον, έκανε αναφορά στα ψηφιακά εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί και αναβαθμίζονται συνεχώς (my anytime, Drive On, Chatbot κ.λπ.) με σκοπό να παρέχονται λύσεις που συνολικά θα εξασφαλίσουν στον πελάτη μια εμπειρία ανωτέρου επιπέδου. Τέλος, αναφέρθηκε στην συνεχή προσπάθεια που καταβάλλει η εταιρία προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες γύρω από την οδική ασφάλεια. Στην κατεύθυνση αυτή συμβάλλει τόσο το προϊόν τηλεματικής, Smart Drive, που έχει αναπτύξει η Αnytime και το οποίο παρακινεί και επιβραβεύει τους πελάτες της με την εκδήλωση σωστής οδηγικής συμπεριφοράς όσο και το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) της εταιρίας, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και δημιουργήθηκε με σκοπό να βελτιωθεί η οδική κουλτούρα και να αναδειχθεί η σημαντικότητα της ασφαλούς οδήγησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οδήγηση στην εγκυμοσύνη; Τι να προσέξετε

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.