1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Αμερική: Η Amazon συνεργάζεται με την Nationwide

Αμερική: Η Amazon συνεργάζεται με την Nationwide

Αμερική: Η Amazon συνεργάζεται με την Nationwide
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η αμερικανική ασφαλιστική εταιρεία Nationwide ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη την συνεργασία της με την Amazon.  Η συνεργασία θα αφορά την προσφορά ασφαλιστικών προϊόντων στους Business Prime χρήστες της Amazon.

Η συνεργασία θα ξεκινήσει σε πιλοτική βάση τον Δεκεμβρίου του 2021 και θα επιτρέπει στους Business Prime χρήστες του Αμερικανικού κολοσσού να λάβουν διαδικτυακά προσφορά και ακολούθως να συνδεθούν με κάποιο ασφαλιστή της Nationwide για να λάβουν έκπτωση και να εκδώσουν το συμβόλαιο.

Σε δήλωση της η Angie Klett, senior vice president of corporate development της Nationwide ανέφερε ότι «γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες να πάρουν σωστές αποφάσεις όσο αφορά την αγορά ασφαλιστικών προϊόντων και να κατανοήσουν το είδος της προστασίας που χρειάζεται η επιχείρηση τους»

Από την πλευρά της Amazon, ο Todd Heimes, διευθυντής παγκόσμια του Business Prime δήλωσε ότι «οι πελάτες μας πάντα ψάχνουν τρόπους να μεγιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Nationwide θα βοηθήσει τώρα τους χρήστες του Business Prime να ερευνήσουν τις ασφαλιστικές τους επιλογές».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.