1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Γνωρίστε τους εκπαιδευτές του σεμιναρίου ασφάλιση περιβαλλοντικής ευθύνης

Γνωρίστε τους εκπαιδευτές του σεμιναρίου ασφάλιση περιβαλλοντικής ευθύνης

Γνωρίστε τους εκπαιδευτές του σεμιναρίου ασφάλιση περιβαλλοντικής ευθύνης
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

 Η Terramedia Interactive διοργανώνει σεμινάριο ζωτικής σημασίας το οποίο καταπιάνεται με την ανάλυση, αξιολόγηση και αποτελεσματική διαχείρηση περιπτώσεων αιτημάτων ασφάλισης περιβαλλοντικών κινδύνων προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στο πλαίσιο των υλοποιούμενων πρακτικών των ασφαλιστικών οργανισμών.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, underwriters, claims managers, ανώτερα στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων με ευθύνη ανάπτυξης & υλοποίησης προϊοντικής πολιτικής ή/και διαχείρισης κινδύνου (Risk Management) αλλά και στελέχη επιχειρήσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης (μεσίτες, πράκτορες ασφαλίσεων), ανώτερους τραπεζικούς υπάλληλους που διαχειρίζονται και αξιολογούν την περιβαλλοντική επισφάλεια στον τομέα της επιχειρηματικής τραπεζικής.

Επίσης, απευθύνεται σε μηχανικούς πραγματογνώμονες που παρέχουν υπηρεσίες επιθεωρήσεων (Surveyors) ή/και αδειοδότησης επιχειρήσεων αλλά και σε διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων επιφορτισμένα με την ευθύνη παραγωγής ή/και περιβαλλοντικής συμμόρφωσης.

Κωνσταντίνος Τσολακίδης

Ο κ. Κωνσταντίνος Τσολακίδης είναι Διπλ. Πολιτικός – Περιβαλλοντολόγος Μηχανικός BS MSE EURING, μέλος του ΤΕΕ, Chartered Environmental Surveyor MRICS. Με ερευνητική και μελετητική εμπειρία στο King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και στο Ε.Μ.Π. έχει διδάξει θεματικές ενότητες περιβαλλοντικών επιπτώσεων και αειφόρου αστικής ανάπτυξης στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τακτικός εισηγητής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών στις θεματικές ενότητες αστικής περιβαλλοντικής ευθύνης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Εξειδικεύεται στην ανάλυση και αξιολόγηση της περιβαλλοντικής επισφάλειας στον τραπεζοασφαλιστικό τομέα. Έχει εκπροσωπήσει επί δεκαετία την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) στην Ομάδα Εργασίας Περιβαλλοντικής Ευθύνης του πανευρωπαϊκού φορέα εκπροσώπησης της (αντ)ασφαλιστικής βιομηχανίας Insurance Europe. Εμπειρογνώμων-Μέλος της Ομάδας Εργασίας Περιβαλλοντικής Ευθύνης της ΕΑΕΕ. Τακτικό Μέλος, Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ).

Γεώργιος Κωνσταντινόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Webinar: 4 υψηλόβαθμα στελέχη της Atradius Ελλάδος μιλούν για τις Ασφαλίσεις Πιστώσεων

Ο κ. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο με MSc στην περιβαλλοντική πολιτική και διαχείριση από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πανεπιστήμιο Erasmus Rotterdam. Διαθέτει εμπειρία άνω των 15 ετών ως ειδικός νομικός σύμβουλος σε έργα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σήμερα εργάζεται ως ειδικός εμπειρογνώμονας σε Αξιολογήσεις Συμμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ως νομικός σύμβουλος Ελληνικών και Πολυεθνικών Εταιριών, Οργανισμών και ΜΚΟ σε θέματα περιβάλλοντος.

Περισσότερες πληροφορίες:

Διάρκεια: 24 ώρες

Χώρος: Διαδικτυακά (Πλατφόρμα Zoom) και Δια Ζώσης (Terramedia Office)

Ημερομηνίες: 15, 16, 20, 23 & 24 Μαΐου 2024

Ώρα: 09:00 – 13:15

Κόστος: Μηδενικό (100% επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ)

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή μεταβείτε εδώ: Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Ευθύνης

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.