1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Γιάννης Νικολάου στο Insurtech Conference: Κάνουμε βήματα προς το μέλλον με...

Γιάννης Νικολάου στο Insurtech Conference: Κάνουμε βήματα προς το μέλλον με απλή φιλοσοφία

Γιάννης Νικολάου στο Insurtech Conference: Κάνουμε βήματα προς το μέλλον με απλή φιλοσοφία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι δυνατότητες της τεχνολογίας δε γνωρίζουν σύνορα και η SoEasy Insurance αξιοποίησε αυτή την αλήθεια με μία φιλοσοφία απλή και φιλική προς κάθε χρήστη!

O CEO της SoEasy Insurance, Γιάννης Νικολάου, στο 7ο Insurtech Conference μίλησε για τη σημαντικότητα της τεχνολογικής εξέλιξης και όλα τα οφέλη που έχει προσφέρει στην ασφαλιστική αγορά της Κύπρου μιλώντας μέσα από την εμπειρία του για την επιχειρηματική δραστηριότητα της δικής του εταιρείας.

Στο 7ο Insurtech Conference ο κ. Γιάννης Νικολάου αναφέρθηκε στην τεχνολογική εξέλιξη στα πλαίσια της ταξιδιωτικής ασφάλισης, που είναι ένας κλάδος στον οποίο δραστηριοποιείται αρκετά έντονα η SoEasy Insurance, μέσα από μια πλατφόρμα που είναι προσιτή σε 9 γλώσσες.

Η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι ένας κλάδος που αξιοποιεί πλήρως τις τεχνολογικές εξελίξεις. Προς όφελος του χρήστη η SoEasy Travel Insurance μέσω του διαδικτυακού προϊόντος της ταξιδιωτικής ασφάλισης και χάρη στην απλή φιλοσοφία του, ο κάθε πελάτης/χρήστης μπορεί απλά και εύκολα διαδικτυακά να πάρει προσφορά, να εκδώσει συμβόλαιο, να κάνει οποιοδήποτε claim και οποιαδήποτε επικοινωνία με την SoEasy.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο Affiliate programme, ένα διαδικτυακό προϊόν, το οποίο είναι γρήγορο, άμεσο και εύκολο προς το χρήστη και δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουν ιστοσελίδες και κάνουν εγγραφή σε αυτό μέσω της SoEasy να γνωρίζουν από που προέρχεται η κάθε πώληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

To πρόγραμμα αυτό απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν website, σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που έχουν δικές τους ιστοσελίδες κλπ. Σκοπός επίσης αυτού είναι όποιος διαφημίζει αυτό το προϊόν της SoEasy Travel Insurance να μπορεί να έχει κέρδος

Ο κ. Νικολάου ανέφερε χαρακτηριστικά για την τεχνολογική εξέλιξη: «Η τεχνολογική εξέλιξη είναι δεδομένη και σίγουρα όλοι πηγαίνουμε μπροστά και ακολουθούμε τις εξελίξεις.»

Ο CEO της SoEasy Insurance είναι σίγουρος πως όλοι θα ακολουθήσουν το AI, το Blockchain ή οποιαδήποτε τεχνολογία μπορεί να υπάρξει σε θέματα claims ή για διανομή ασφαλιστικών προϊόντων!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.