1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Γενικές Ασφάλειες: Ηγέτιδα Εταιρεία και στην digital εποχή

Γενικές Ασφάλειες: Ηγέτιδα Εταιρεία και στην digital εποχή

Γενικές Ασφάλειες: Ηγέτιδα Εταιρεία και στην digital εποχή
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι Γενικές Ασφάλειες διαδραματίζουν ηγετικό και καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας, εδώ και 71 χρόνια. Ως ηγέτιδα εταιρεία στο Γενικό Κλάδο, βαδίζουμε στη σύγχονη εποχή έχοντας πάντα στο επίκεντρό μας τους πελάτες μας. Με διαχρονική έμπνευση τις ανάγκες τους, επενδύουμε σημαντικά στη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών μς, υιοθετώντας καινοτόμες πρακτικές και υπηρεσίες που παράγουν αξία προς όφελός τους. 

Με στόχο τη μετάβαση της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στη σύγχρονη εποχή, μεταμορφώνουμε ψηφιακά τις Γενικές Ασφάλειες υιοθετώντας καινοτόμες πρακτικές που παράγουν πολλαπλό όφελος για τους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό. Την ίδια στιγμή, η τεχνολογική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας αποτελεί προτεραιότητα και σε αυτό επενδύουμε αναπτύσσοντας περαιτέρω τα ψηφιακά κανάλια εξυπηρέτησής μας, ώστε οι πελάτες μας να συνεχίσουν απρόσκοπτα να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα.

Βάσει της στρατηγικής μας, που εστιάζεται στο τρίπτυχο self-sufficiency, transparency και personalization, δίδουμε στον πελάτη μας τη δυνατότητα να μπορεί, εύκολα και γρήγορα, να «χτίζει» τις ασφαλιστικές λύσεις που του ταιριάζουν, να επικοινωνεί και να ενημερώνεται για τα Ασφαλιστήριά του. Παράλληλα, εισάγουμε καινοτόμες εφαρμογές και λύσεις που ενδιαφέρουν τους πελάτες μας και προσθέτουν αξία στη σχέση μας. Βελτιώνουμε συστηματικά τα παραδοσιακά ασφαλιστικά μας σχέδια και αναπτύσσουμε νέες, πρωτοποριακές και ευέλικτες καλύψεις που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες προβλέψεις για τον ασφαλιστικό κλάδο για το 2024

Στις Γενικές Ασφάλειες κάνεις κλικστην ασφάλεια που σου ταιριάζει

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία, την κοινωνία και την οικονομία μεταβάλλουν, παράλληλα, και τις ανάγκες των καταναλωτών. Το νέο περιβάλλον που δημιουργείται βρίσκει τον κλάδο ασφάλισης σε μία νέα εποχή γεμάτη ευκαιρίες και προκλήσεις, με τα παραδοσιακά ασφαλιστικά προϊόντα, την επικοινωνία ασφαλιστή – πελάτη, την τιμολόγηση και τη διανομή να εξελίσσονται συνεχώς.

Στο πλαίσιο της ολιστικής ψηφιακής ανάπτυξης της Εταιρείας προχωρήσαμε σε επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας μας με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας των επισκεπτών. Καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού επισκέπτη, η πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα αγοράς ασφαλιστηρίου των Γενικών Ασφαλειών παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες να «χτίζουν» τις ασφαλιστικές λύσεις που τους ταιριάζουν έχοντας ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό τους, μέσα από μια άκρως αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Με ένα κλικ στο www.genikesinsurance.com.cy οι Γενικές Ασφάλειες σας ταξιδεύουν στο νέο διαδικτυακό τους κόσμο. Σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, με πελατοκεντρικό χαρακτήρα, μοντέρνα δομή και καινοτόμα εργαλεία, η περιήγηση είναι πιο εύκολη και κατανοητή όσο ποτέ. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους οι επισκέπτες μπορούν γρήγορα, εύκολα και με διαφάνεια να λάβουν προσφορά για ασφάλεια Οχήματος, Κατοικίας, Ταξιδιού, Κυνηγού και Οδηγού.

Στις Γενικές Ασφάλειες ο πελάτης έχει αξία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Στις Γενικές Ασφάλειες, εδώ και 71 χρόνια υπηρετούμε τον ίδιο διαχρονικό σκοπό: να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας, με ειλικρίνεια, εντιμότητα και το ενδιαφέρον μας στραμμένο στους ίδιους.

Εστιαζόμαστε στους πελάτες μας πάντα με προσοχή και αφοσίωση, προσφέροντας αξία σε περισσότερους από 110.000 ιδιώτες, επαγγελματίες, βιοτέχνες και επιχειρήσεις. Με συνετή και σοβαρή εταιρική κουλτούρα και διαχείριση και με τον επαγγελματισμό του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού μας παρέχουμε προϊόντα, υπηρεσίες και εξυπηρέτηση που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς και της κοινωνίας.

Η επόμενη μέρα στην ασφάλιση οχημάτων

Στον άκρως μεταβαλλόμενο κόσμο που ζούμε, εμείς συμβαδίζουμε με τις διεθνείς τάσεις. Η ασφάλιση οχημάτων αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους πυλώνες της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στο Γενικό Κλάδο και τα τελευταία χρόνια ακολουθεί εξελικτική πορεία. Με την ηλεκτροκίνηση και την τεχνολογία να πρωταγωνιστούν στην επόμενη μέρα της αυτοκινητοβιομηχανίας, οι επιπτώσεις στην ασφάλιση και τις απαιτήσεις για αποζημιώσεις αυξάνονται. Τα σύγχρονα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελούνται από λιγότερα μέρη και ο μικρότερος αριθμός εξαρτημάτων συνδέεται όλο και περισσότερο μέσω αισθητήρων και ενσωματωμένου λογισμικού. Τεχνολογίες που προσθέτουν πολυπλοκότητα και, κατ’ επέκταση, αυξάνουν το κόστος επισκευής σε σχέση με τα συμβατικά αυτοκίνητα. Ταυτόχρονα, αναδύονται νέες καλύψεις για οδηγούς και οχήματα, όπως, για παράδειγμα, οι κίνδυνοι πυρκαγιάς και έκρηξης που σχετίζονται με μπαταρίες υψηλής τάσης. Τέτοια περιστατικά θα μπορούσαν να φέρουν σωρεία απαιτήσεων από τους αυξημένους κινδύνους πυρκαγιάς, κατά το χειρισμό και την αποθήκευση μπαταριών. Όλα αυτά τα δεδομένα αναμφίβολα θα επηρεάσουν το κόστος ασφάλισης. Στις Γενικές Ασφάλειες μελετάμε και αξιολογούμε συνεχώς τις εξελίξεις, σχεδιάζοντας καινοτόμες καλύψεις που αφορούν τόσο τα οχήματα, όσο και τους οδηγούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Στο σύγχρονο κόσμο που δημιουργείται διαδραματίζουμε καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ως ηγέτιδα Εταιρεία, πρωταγωνιστούμε στην προσπάθεια της ψηφιακής μετάβασης τόσο της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας όσο και της χώρας. Μεταμορφώνουμε ψηφιακά τις Γενικές Ασφάλειες, εντάσσουμε τα κριτήρια ESG (Environmental, Social, and Corporate Covernance) στις δραστηριότητές μας, υιοθετούμε καινοτόμες πρακτικές που παράγουν πολλαπλό όφελος για τους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό μας. Την ίδια στιγμή, η τεχνολογική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας αποτελεί προτεραιότητα και σε αυτό επενδύουμε αναπτύσσοντας περαιτέρω τα ψηφιακά κανάλια εξυπηρέτησής μας, ώστε οι πελάτες μας να συνεχίσουν απρόσκοπτα να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.