1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Gan Direct: Τα assisted ekiosks παίρνουν πρωτοποριακό ρόλο στο μοντέλο των...

Gan Direct: Τα assisted ekiosks παίρνουν πρωτοποριακό ρόλο στο μοντέλο των καταστημάτων της!

Gan Direct: Τα assisted ekiosks παίρνουν πρωτοποριακό ρόλο στο μοντέλο των καταστημάτων της!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η πρώτη direct ασφαλιστική καινοτομεί και πάλι αξιοποιώντας τη ψηφιακή τεχνολογία και προσφέρει ηλεκτρονικές πληρωμές στους πελάτες της.

Η Gan Direct εδώ́ και 25 χρόνια προσφέρει στους πελάτες της μια ριζικά διαφορετική ασφαλιστική εμπειρία που στηρίζεται στην χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Η Gan προχωρεί στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στον τομέα των πληρωμών και όλες οι πληρωμές για έκδοση ή ανανέωση συμβολαίων θα γίνονται δεκτές μόνο με ηλεκτρονικές πληρωμές, δηλαδή με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Οι γρήγοροι ρυθμοί που επιβάλλει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας κάνει να αναζητούμε λύσεις στην καθημερινότητά μας, που θα την κάνουν πιο εύκολη, ενώ με την πανδημία θέλουμε να διασφαλίσουμε στο έπακρο πως κάθε συναλλαγή μας γίνεται ανέπαφα και με ασφάλεια.

Το μοντέλο των καταστημάτων της  GAN αλλάζει, με τις απλές συναλλαγές να μεταφέρονται σε εναλλακτικά κανάλια (ekiosk, Web/mobile). Η νέα πρωτοποριακή φιλοσοφία της Gan Direct δίνει τη δυνατότητα γρήγορων, εύκολων και ασφαλών συναλλαγών με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χωρίς τη χρήση μετρητών.

Μέσω των ηλεκτρονικών πληρωμών, όλοι οι πελάτες της εταιρείας, μπορούν να πραγματοποιούν πολύ εύκολα πληρωμές για έκδοση ή ανανέωση συμβολαίου σε όλα τα καταστήματα με τα ekiosks, ενώ για τις online πληρωμές τους αρκεί ένα κλικ στο εικονίδιο «Πληρωμή» στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  ΕΕ: Νέος νόμος ψηφίστηκε για τη ρύθμιση της AI

Ο Γιώργος Νικολαΐδης, CEO της Gan Direct τονίζει πως: «Από τη μια η πανδημία “υπογράμμισε” τη σημασία των ηλεκτρονικών συναλλαγών και από την άλλη η αξιοποίηση της τεχνολογίας μας δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας καλύτερα. Η ομάδα της Gan Direct είναι στη διάθεση των πελατών μας να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν στους νέους τρόπους πληρωμής που προσφέρουμε. Στα ekiosk, εντός των καταστημάτων μας, οι πελάτες μας μπορούν να μάθουν για τη χρήση των ψηφιακών καναλιών για τη δική τους ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.