1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Gan Direct: Ηχηρή προσθήκη με Φοίβο Βάκη στο δυναμικό της

Gan Direct: Ηχηρή προσθήκη με Φοίβο Βάκη στο δυναμικό της

Gan Direct: Ηχηρή προσθήκη με Φοίβο Βάκη στο δυναμικό της
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε μια ηχηρή προσθήκη προχώρησε η Gan Direct, εντάσσοντας στο δυναμικό της ένα πολύπειρο και πετυχημένο, σε όλους τους τομείς και σε όλες στις θέσεις από τις οποίες υπηρέτησε, στέλεχος της αγοράς.

Συγκεκριμένα, η Gan Direct έχει ενισχυθεί με τον Φοίβο Βάκη, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο είχε αποχωρήσει από την Columbia Shipmanagement και τη θέση του Chief Financial Officer την οποία κατείχε. Στην Gan Direct, ο κ. Βάκης αναλαμβάνει τη θέση του Executive Finance Director.

Ο Φοίβος Βάκης είναι απόφοιτος του «The London School of Economics». Από το 1991 εργαζόταν στην Columbia Shipmanagement, ενώ υπηρέτησε επιτυχώς σε διοικητικά συμβούλια διαφόρων οργανισμών, έχοντας εμπλοκή και στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Είναι επίσης μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (Institute of Chartered Accountants in England and Wales-ICAEW).

«Η προσθήκη του Φοίβου Βάκη έρχεται να συμπληρώσει και να ενισχύσει την ομάδα της εταιρείας μας, προσδίδοντας περαιτέρω γνώση και εμπειρία. Ως Gan Direct σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δεξιότητες και ικανότητες του, με στόχο την ενδυνάμωση ακόμη περισσότερο των ποιοτικών υπηρεσιών που εδώ και τόσα χρόνια προσφέρουμε», δήλωσε στο InBusinessNews, o CEO της Gan Direct, Γιώργος Νικολαΐδης.

Ερωτηθείς κατά πόσο στις προθέσεις της Gan Direct βρίσκονται ανάλογες κινήσεις ενίσχυσης, ο κ. Νικολαΐδής δεν το απέκλεισε παραπέμποντας συναφώς για πιθανές ανακοινώσεις «εν ευθέτω χρόνω».

  • Η Gan Direct
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η SoEasy Insurance ψάχνει Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Η Gan ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφάλισης στην Κύπρο τον Μάιο του 1994,  δίνοντας έμφαση στην άμεση παράδοση ασφαλιστικών προϊόντων τα οποία παρέχουν ταχύτητα, ευκολία και αξία. Προσφέρει προϊόντα που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών της και μπορούν να προσαρμοστούν στις προσωπικές ανάγκες τους.

Σήμερα, οι πελάτες της Gan Direct μπορούν να λάβουν μια ολοκληρωμένη και γρήγορη προσφορά, να αγοράσουν ή ακόμα να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.