1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Έξι Ασφαλιστήρια συμβόλαια σε Ένα από την Παγκυπριακή Ασφαλιστική!

Έξι Ασφαλιστήρια συμβόλαια σε Ένα από την Παγκυπριακή Ασφαλιστική!

Έξι Ασφαλιστήρια συμβόλαια σε Ένα από την Παγκυπριακή Ασφαλιστική!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα πακέτο ασφάλισης με καλύψεις έξι συμβολαίων σε ένα μόνο συμβόλαιο με μια ημερομηνία λήξης, προσφέρει η Παγκυπριακή Ασφαλιστική.

Πρόκειται για ένα συνδυασμό ευρείας και αναβαθμισμένης κάλυψης για άτομα ή ζευγάρια που περιλαμβάνει το σπίτι, το μηχανοκίνητο όχημα, περίπτωση προσωπικού ατυχήματος και ταξιδιού, την αστική ευθύνη του ιδιοκτήτη, την ευθύνη εργοδότη και της ιατρικής κάλυψης για το οικιακό προσωπικό.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, όλα σε ένα συμβόλαιο με μια ημερομηνία λήξης, με διευρυμένες καλύψεις, μειωμένα ασφάλιστρα και άμεση έκδοση καλυπτικού σημειώματος και παράδοση συμβολαίου.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.  

Η Παγκυπριακή Ασφαλιστική Λτδ είναι ασφαλιστική Γενικού κλάδου. Ιδρύθηκε το 1963 και προσχώρησε στον Όμιλο της Ελληνικής Τράπεζας το 1999. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις στις 5 μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του Γενικού Κλάδου με μερίδιο το πρώτο ενιάμηνο του 2021 7,6% και ασφάλιστρα σχεδόν € 29 εκατομμυριών ευρώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.