1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Europa Donna Κύπρου: Χρονιά σταθμός το 2022 – Αναφορά στη συμφωνία...

Europa Donna Κύπρου: Χρονιά σταθμός το 2022 – Αναφορά στη συμφωνία με τις Ασφαλιστικές Εταιρείες!

Europa Donna Κύπρου: Χρονιά σταθμός το 2022 – Αναφορά στη συμφωνία με τις Ασφαλιστικές Εταιρείες!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το 2022 αποτελεί χρονιά σταθμό γιατί συμπληρώθηκαν είκοσι χρόνια από την ίδρυση της Europa Donna Κύπρου, ανέφερε ο Μαρίνος Χαραλαμπίδης Εκτελεστικός Διευθυντής Europa Donna Κύπρου.

Ο κ. Χαραλάμπιδης, ο οποίος επισκέφτηκε την Παρασκευή το σπίτι της  Europa Donna Κύπρου στην Πάφο ανέφερε πως το 2022 έγιναν ενισχυμένες δράσεις οι οποίες είχαν και επετειακό χαρακτήρα. Γενικά η χρονιά έκλεισε πολύ θετικά, είπε, σημειώνοντας πως υπήρξε πολύ θετική ανταπόκριση από τον κόσμο τόσο στις δράσεις που έγιναν με τον απλό κόσμο αλλά και με τους οργανισμούς για ενίσχυση των δράσεων και των προγραμμάτων του Συνδέσμου.

Σε ερώτηση κατά πόσο είναι ευαισθητοποιημένος ο κόσμος μετά και την πανδημία και τα οικονομικά προβλήματα πολλών οικογενειών, ο κ. Χαραλαμπίδης σημείωσε πως η προσφορά προς τον συνάνθρωπο παραμένει σε υψηλά επίπεδα παρά την κρίση και τις δυσκολίες οι οποίες υπάρχουν.  Ο κόσμος, είπε, «στέκεται δίπλα μας και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα», προσθέτοντας πως ο κόσμος όσες δυσκολίες και να αντιμετωπίζει ήταν δίπλα στην Europa Donna Κύπρου.

Όσον αφορά τους στόχους της Europa Donna Κύπρου το 2023, ο κ. Χαραλαμπίδης είπε πως αυτοί εστιάζονται στην ενίσχυση περισσότερο στο κομμάτι της ενημέρωσης, ούτως ώστε να ευαισθητοποιηθεί όλο και περισσότερος κόσμος σε σχέση με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού αλλά και τον καρκίνο των ωοθηκών τον οποίο έχουν εντάξει πρόσφατα στις δράσεις τους.

Ενισχύουμε, τόνισε, «τα προγράμματα στήριξης προς τους ασθενείς, έχουμε προσλάβει Κλινική Διαιτολόγο οπότε θα ενισχυθεί περισσότερο και το κομμάτι αυτό και επίσης ακόμη περισσότερη διεκδίκηση όσον αφορά τα δικαιώματα των ασθενών».

Τα δικαιώματα των ασθενών, συνέχισε ο κ. Χαραλαμπίδης, αποτελούν ένα κομμάτι που δεν έχει τέλος.  Το προσπαθούμε, ανέφερε, «βάζουμε νέους στόχους». Σε σχέση με την ασφάλιση ατόμων που έχουν στο παρελθόν διαγνωστεί με καρκίνο, σημείωσε πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τις ασφαλιστικές εταιρείες για ασφάλιση των καρκινοπαθών προσθέτοντας ωστόσο πως θα προσπαθήσουν να το περάσουν αυτό και νομοθετικά.

Καταληκτικά ο κ. Χαραλαμπίδης έστειλε το μήνυμα προς τον κόσμο να είναι κοντά, να ενημερώνεται σωστά ούτως ώστε να συμβάλει και αυτός με τον δικό του τρόπο στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, γιατί όπως εξήγησε, αποδεδειγμένα σώζουν ζωές. Όσο πιο καλά ενημερωμένος είναι ο κόσμος τόσο πιο εύστοχα θα κινείται προς το κομμάτι αυτό, συμπλήρωσε.

Είπε ακόμη πως η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση δεν είναι αυθαίρετα τονίζοντας πως χρειάζεται να γίνουν συγκεκριμένα βήματα για να πετύχουμε τους στόχους μας, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.