1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Eurolife: Της ζωής οι πρώτοι … shined bright!

Eurolife: Της ζωής οι πρώτοι … shined bright!

Eurolife: Της ζωής οι πρώτοι … shined bright!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε μια λαμπερή, shinebright βραδιά, η Eurolife βράβευσε τους ασφαλιστικούς της συμβούλους που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους κατά την περσινή χρονιά. Σε μια εποχή προκλήσεων και μεταβολών, η Eurolife γιόρτασε τις επιτυχίες και τις πρωτιές της και είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία που, χάρη στον επαγγελματισμό, την εμπειρία, την εξειδίκευση και την ανθρώπινη προσέγγιση του δικτύου ασφαλιστικών συμβούλων της μπορεί να το πει δυνατά και να το εννοεί: στην Eurolife έχεις τον άνθρωπο σου.

Σε δήλωση του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, Πανίκος Νικολάου, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της Eurolife για την Τράπεζα Κύπρου και σημείωσε: «Ανήκετε στην ευρύτερη μεγάλη οικογένεια της Τράπεζας Κύπρου, η οποία έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων, έχει επιτύχει επιπλέον ρευστότητα πέραν των 6,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, παραχωρεί περίπου 2 δισεκατομμύρια ευρώ νέα δάνεια το έτος δηλαδή πέραν του 50% των νέων δανείων στην κυπριακή οικονομία και κατέχει μερίδιο αγοράς περί του 42%».

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Εργασιών της Τράπεζας Κύπρου, Λούης Ποχάνης, περιέγραψε τους ασφαλιστικούς συμβούλους ως την αιχμή του δόρατος της Εταιρείας και τόνισε: «Οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι οι πρωταγωνιστές μας. Ο καθρέφτης της Eurolife και αυτοί που την οδηγούν στο δρόμο της ανάπτυξης. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, με πρωτόγνωρες συγκυρίες σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, οι σύμβουλοί μας ανέδειξαν πρώτα τον άνθρωπο. Με επαγγελματισμό και με αίσθημα ευθύνης διατήρησαν και ενίσχυσαν την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία ανάμεσα στους πελάτες  της Eurolife».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 4 γυναίκες στην κορυφή της ασφαλιστικής βιομηχανίας της Κύπρου

Ο Γενικός Διευθυντής της Eurolife, Αβραάμ Πεκρής, απευθυνόμενους στους ασφαλιστικούς συμβούλους της Eurolife τόνισε: «Στην Eurolife ο πελάτης έχει όλους εσάς που με σθένος, ζήλο και επαγγελματισμό φροντίζετε να είσαστε δίπλα και μαζί του, σε ήλιο και βροχή, σε όλες τις αλλαγές και σε όλες τις ανηφόρες της ζωής. Είναι αυτή σας η ιδιότητα και προσήλωση, να είσαστε ο άνθρωπος μας, που σας επέτρεψε να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα που πρώτα και πάνω από όλα τιμούν εσάς, προσωπικά… Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Eurolife είναι και θα συνεχίσει να είναι πρότυπο στην αγορά. Και εμείς θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε, να τον συγχαίρουμε και να τον χειροκροτούμε».

Στην ομιλία της, η Διευθύντρια Πωλήσεων της Εταιρείας, Καίτη Χαμπάκη, τόνισε ότι, «ο ρόλος του Ασφαλιστικού Συμβούλου Ζωής παραμένει καθοριστικός, καθώς σε μια ανθρωποκεντρική βιομηχανία, το άλφα και το ωμέγα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Ο ασφαλιζόμενος ουδέποτε θα σταματήσει ν’ αναζητά το δικό του άνθρωπο, το Σύμβουλο του, αυτόν που ξέρει να εντοπίζει καλύτερα από κάθε άλλον τις ασφαλιστικές του ανάγκες και τους προβληματισμούς του γύρω από αυτές. Ένα ασφαλιστικό σύμβουλο που εξελίσσεται συνεχώς και εκσυγχρονίζεται με τα «θέλω» της εποχής, τον άνθρωπο του, τον ασφαλιστικό σύμβουλο της Eurolife».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Metlife Cyprus: Αναδεικνύεται ξανά σε ... Great Place to Work

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.