1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Eurolife και Γενικές Ασφάλειες επιλέγουν SAP

Eurolife και Γενικές Ασφάλειες επιλέγουν SAP

Eurolife και Γενικές Ασφάλειες επιλέγουν SAP
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου επιταχύνει τον μετασχηματισμό των οικονομικών του υπηρεσιών επιλέγοντας λύσεις SAP για τις Ασφαλιστικές Εταιρίες του. Eurolife και Γενικές Ασφάλειες, η κάθε μία στην κορυφή του ασφαλιστικού κλάδου υπηρεσιών τους, υλοποιούν λύσεις SAP S4/HANA Cloud.

Με την πιεστική προθεσμία για συμμόρφωση με το Διεθνές Πρότυπο Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ) 17 και την παράλληλη ανάγκη για ψηφιακή μεταμόρφωση, οι Εταιρίες έχουν επιλέξει τη λύση RISE with SAP η οποία, μέσω της μετάβασης σε cloud περιβάλλον, θα προσφέρει ευελιξία, αυτοματισμούς και την εμπειρία Business Transformation As a Service.

Το πακέτο υπηρεσιών RISE with SAP, έχοντας ως κεντρικό άξονα τη λύση SAP S/4HANA Cloud, ομαδοποιεί δυνατότητες και υπηρεσίες SAP υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό μια ολιστική επιχειρησιακή ψηφιακή μεταμόρφωση. Μέσω μιας ενοποιημένης υποδομής επιτυγχάνεται καθημερινή βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών και καινοτομία που μπορούν να επεκταθούν σε ολόκληρο τον οργανισμό καθώς και συμμόρφωση με το ΔΠΧΑ 17.

Το ΔΠΧΑ 17 είναι ένα Διεθνές Πρότυπο Χρηματοοικονομικής Αναφοράς που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Διεθνών Λογιστικών Προτύπων τον Μάιο του 2017. Θα αντικαταστήσει το ΔΠΧΑ 4 για το λογιστικό χειρισμό ασφαλιστήριων συμβολαίων και θα έχει ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη: «Στη Εurolife οι γυναίκες έχουν πλήρη και αποτελεσματική συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα»

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.