1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Eurolife Blog: 4 τρόποι να λες περισσότερα ναι στις επιθυμίες σου

Eurolife Blog: 4 τρόποι να λες περισσότερα ναι στις επιθυμίες σου

Eurolife Blog: 4 τρόποι να λες περισσότερα ναι στις επιθυμίες σου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πόσες φορές είπες: «Ευτυχώς, που έχω κάτι στην άκρη» ή σε αντίθετη περίπτωση ευχήθηκες να είχες ένα ποσό όντως στην άκρη;

Η αλήθεια ότι οι ανάγκες μας είναι τόσο απρόβλεπτες, όσο η ζωή μας. Η αποταμίευση έρχεται όχι μόνο να απαντήσει σε αυτές τις αναπάντεχες ανάγκες αλλά και να ολοκληρώσει επιθυμίες.  

Κάνοντας την αποταμίευση τρόπο ζωής:

1. Θα μπορείς να ανταποκρίνεσαι σε έκτακτες ανάγκες. Με την αποταμίευση, δημιουργείς ένα ασφαλές απόθεμα χρημάτων για απρόβλεπτα έξοδα: όπως ιατρικές επεμβάσεις ή οποιοδήποτε ανεπιθύμητο γεγονός σου χτυπήσει την πόρτα.

2. Η αποταμίευση σήμερα μπορεί να γίνει η αυριανή σου επένδυση: Τα χρήματα που αποταμιεύεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις που μπορούν να αυξήσουν το κεφάλαιό σου με την πάροδο του χρόνου.

3. Θα νιώθεις και θα είσαι οικονομικά ασφαλής: Η αποταμίευση σου παρέχει ένα μαξιλαράκι, μία σωτήρια λέμβο στις οικονομικές δυσκολίες. Μέχρι να ανακάμψεις, είναι σημαντικό να ξέρεις ότι έχεις κάποια χρήματα να βασιστείς.   

4. Τα σχέδια δεν θα μείνουν ‘στα σχέδια’: Πολλές φορές τρέχουμε να προλάβουμε την καθημερινότητα και αφήνουμε πίσω τις επιθυμίες μας. Αποταμιεύοντας, μπορείς να δανειστείς λιγότερα για ένα σπίτι, να κάνεις εκείνο το ταξίδι που έθεσες ως στόχο ζωής, ακόμη και να βάλεις μπρος για ένα παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Η ζωή θέλουμε να ακολουθεί τους ρυθμούς  μας, να  της δείχνουμε εμείς πού θέλουμε να μας πάει.

Ξεκινώντας την καλή συνήθεια της αποταμίευσης, ναι προετοιμαζόμαστε για το απρόβλεπτο, αλλά προετοιμαζόμαστε για να ζήσουμε και αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.